Právě vysíláme

Hvězda Ulice překvapila fanoušky, narodila se jí dvojčata

30. dubna 2024 8:44
Hvězda Ulice překvapila fanoušky, narodila se jí dvojčata

Moderátor a herec Ondřej Havel se stal tatínkem. Narodila se mu dvojčátka – holčičky. Až do porodu si přitom všichni mysleli, že s partnerkou čekají pouze jedno miminko. Zprávou o dvou malých princeznách tak všechny překvapil.

Ondřeje Havla všichni znají ze Snídaně s Novou nebo ze seriálu Ulice. Není to tak dávno, co se oženil s partnerkou Bárou Dvorskou. Krátce na to oznámili, že čekají miminko. Ačkoliv byl příchod dítěte neplánovaný, herec a moderátor neskrýval své nadšení. „Jsem zvědavý, jaké to bude. Vždycky mi ti, kteří už to zažili, říkali, že je to nepřenosná zkušenost, že to zkrátka člověk musí zažít sám,“ uvedl Havel pro nova.cz.

To přitom veřejnost ještě netušila, že s manželkou nečekají jen jednoho potomka, ale rovnou dva. Překvapení si nechali až na první poporodní fotografii. „Jsme to asi nějak přefoukli,“ zavtipkoval. „Vítejte na světě, holky naše,“ sdílel snímek nadšený Havel. Jeho partnerka k fotografiím dodala: „Ondra chtěl napsat: Máme dvě dcery, ty voleee!!!“

Jména novorozených dětí si pár zatím nechává pro sebe. Nicméně zdá se, že porod proběhl v pořádku a všechny důležité Havlovy ženy jsou v pořádku.

Na sociálních sítích mu pogratulovala řada známých osobností. Mezi nimi Marek Lambora, David Gránský, Anna Julie Slováčková, Renne Dang, Filip Vlček, Berenika Kohoutová nebo Míša Tomešová, která vtipně doplnila: „Kdyžtak máme dva kluky, nějak pak můžeme spojit klany!“

Články, které by tě mohly zajímat