Právě vysíláme

Herečka promluvila o hrozném natáčení Přátel. Bylo to velmi stresující, přiznala

8. května 2024 8:10
Herečka promluvila o hrozném natáčení Přátel. Bylo to velmi stresující, přiznala

Seriál Přátelé je ikonický a najde se pravděpodobně jen málo lidí, co ho nemá rádo. Ovšem natáčení ani tak velkého filmového hitu nebylo vždy úplně pohádkové.

Přátelé patřili v době svého vysílání mezi nejúspěšnější televizní pořad. Na herce, ale i štáb byl proto vyvíjen velký tlak, který nebyl vždy únosný. O natáčení se rozpovídala i britská herečka Olivia Williams, která – ačkoliv měla v Přátelích opravdu malou roli – nevzpomíná na práci zrovna v lásce.

Dnes již třiapadesátiletá herečka známá ze seriálu Koruna si v Přátelích zahrála epizodní roli. Byla jednou z družiček na svatbě Rosse a Emily v Londýně. Dnes na natáčení nevzpomíná v dobrém a to hlavně kvůli chování jedné z producentek.

Celkový zážitek navíc popisuje jako velmi stresující. „Například jsem takhle přijela do studia v autě s jednou skvělou herečkou, jejíž postava tam byla něco jako ‚stará paní‘. V jednu chvíli na ni producentka – nebudu jmenovat – zničehonic začala křičet, že není vtipná. Druhý den už nepřišla,“ přiznala a dodala, že rovněž zažívala boj v maskérně.

Tvůrci ji totiž nutili, aby si co nejvíc vytrhala obočí. Celý seriál byl totiž prý sponzorován „jistou značkou“, kterou měli všichni reprezentovat. Zoufalá Olivia proto musela prosit maskérky, aby jí přeci jen alespoň kousek obočí nechali kvůli jiné práci.

Olivia v Přátelích

Články, které by tě mohly zajímat