Právě vysíláme

Jennifer Aniston si s Matthewem Perrym v den jeho smrti psala. Byl šťastný a zdravý, říká

13. prosince 2023 15:22
Jennifer Aniston si s Matthewem Perrym v den jeho smrti psala. Byl šťastný a zdravý, říká

Smrt Matthewa Perryho zasáhla širokou veřejnost. Ačkoliv měl dlouhodobě problémy se závislostí na návykových látkách a alkoholu, zdálo se, že je konečně na správné cestě. Jeho úmrtí velmi zdrtilo i jeho herecké kolegy ze seriálu Přátelé. Jennifer Aniston se nyní nechala slyšet, že s Perrym v den jeho úmrtí komunikovala.

Herci z Přátel si zůstali velmi blízcí i po skončení seriálu. Jennifer Aniston již dříve uvedla, že s Matthewem Perrym pravidelně komunikovala. Dokonce s fanoušky sdílela screen několika zpráv, které si spolu vyměnili. Ani v nich herec neztrácel svůj pověstný humor, pro který ho příznivci tak milovali.

Aniston nyní pro Variety poskytla první rozhovor po kamarádově smrti. Uvedla v něm, že doufá, že si herce budou všichni pamatovat jako „muže, který žil dobře a pomáhal ostatním“.

Doplnila, že si s Perrym osudné ráno psala. „Byl šťastný. Byl zdravý. Přestal kouřit, dostával se do kondice. V to ráno jsem si s ním psala. Byl to ten starý známý zábavný Matty. Nic ho nebolelo. Neměl žádné potíže. Byl šťastný,“ uvedla herečka.

„Chci, aby tohle lidé věděli. Že byl skutečně zdravý a dostával se zpět do kondice. Tvrdě makal. Tak moc mi chybí. Nám všem. Chlape, tak moc jsi nás dokázal rozesmát,“ doplnila se smutným úsměvem.

Stejně jako její herečtí kolegové i Aniston sdílela krátce po smrti Perryho vzpomínku na herce na svém instagramu. „Matty rád rozesmával lidi. Jak říkával, když neslyšel smích, cítil se, jako by umíral. Jeho život závisel na smíchu. A on byl v rozesmávání lidí vážně dobrý! Opravdu moc. V uplynulých týdnech jsme si hodně psali. Smáli jsme se a plakali, pořád dokola. Jeho zprávy si navždy uchovám,“ stálo v hereččině vzkazu.

Články, které by tě mohly zajímat