Právě vysíláme

Nominuj své favority v Czech Social Awards 2023. Na předávání dorazí i loňský vítěz Marek Dvořák

4. září 2023 15:46
Nominuj své favority v Czech Social Awards 2023. Na předávání dorazí i loňský vítěz Marek Dvořák

Desátý ročník Czech Social Awards ocení nejen osobnosti sociálních sítí, ale i projekty, firmy a inspirativní obsah. Nominuj své oblíbené profily na stránkách www.CzechSocialAwards.cz, a to v kategoriích: Influencer, Young Impact, Content, Responsibility Brand, StartUp, Project. Nové tváře představí kategorie Talent, která již zná své tři finalisty.

Nominovaní musí vynikat autentičností, kreativitou, originalitou a schopností budovat a angažovat silnou komunitu na sociálních sítích, odvahu přinášet inovativní perspektivy a inspiraci pro své sledující, dále také přínos v oblasti společenské odpovědnosti a pozitivní motivace.

„Pokud bych měl vybrat jednu jedinou skupinu, pro kterou bych chtěl mít sociální sítě, jsou to mladí lidé, kteří se rozhodují, co v životě dál dělat. Já mám tu čest jim být pozitivním vzorem a ukázat jim krásu práce, která se jmenuje urgentní medicína. Největší odměna jsou zprávy, že díky mým radám na sociálních sítích se někomu podařilo zachránit lidský život. Sociální sítě se staly součástí mého vesmíru, říká loňský vítěz Marek Dvořák.

Z nominací vybere odborná porota pět nominovaných za každou kategorii, pro které budeš za pomoci hlasovací platformy Decision 21 metodou D21 hlasovat opět TY, a to od 15. do 30. října.

Finálový večer a vyhlášení

Speciální finálový večer se bude konat 16. listopadu v prostorách DOX+.  Moderátorkou večera bude Zorka Hejdová. Tématem tohoto ročníku je Mirror. Ocenění tak poukazují na to, že sociální sítě jsou odrazem společnosti a mají vliv na vnímání reality.

Novinky je možné sledovat na webu www.CzechSocialAwards.cz a na sociálních sítích @czechsocialawards.

Články, které by tě mohly zajímat