Právě vysíláme

Tekashi 6ix9ineho čtvrt roku po brutálním útoku v posilovně zatkla policie

10. srpna 2023 17:16
Tekashi 6ix9ineho čtvrt roku po brutálním útoku v posilovně zatkla policie

Tekashi 6ix9ine strávil několik hodin ve vězení poté, co ho na Floridě zatkla policie. Důvodem mělo být to, že se nedostavil na policejní stanici. Z jakého důvodu, však není známé.

Tekashi není žádným svatouškem a oplétačky s policií tak u něj už nikoho nepřekvapí. Tentokrát měl na policii strávit pouhé tři hodiny, propustit ho měli na kauci. Zatčen byl kvůli tomu, že se nedostavil na policejní stanici. Proč ale, je otázkou.

Jde tak o další vroubek, který si rapper připsal na své konto. V roce 2018 ho zatkli z vyděračství, držení zbraní a drog. Hrozilo mu až 47 let za mřížemi, nakonec byl ale v roce 2020 propuštěn do domácího vězení díky svému svědectví, kterým rozkryl činnost gangu Nine Trey Gangster Bloods a pomohl uvěznit několik klíčových členů.

V březnu Tekashi 6ix9ineho napadla v posilovně skupina tří mužů, která mu zlomila žebra, rozbila čelist a poranila záda. Rappera hospitalizovali v nemocnici. „Bylo to zbabělé. Nejsem ale naštvaný, že se to stalo. Na ulici neexistují pravidla. Jsem rád, že jsem stále tady,“ napsal po útoku muzikant na Instagram.

Články, které by tě mohly zajímat