Právě vysíláme

Pozóór! Přijíždí první nálož flashbacků

2. února 2018 10:15
Pozóór! Přijíždí první nálož flashbacků

Bros: When Will I Be Famous? Zajímavostí je, že anglické bratrské duo nechtělo tuto skladbu původně vůbec přidat do svého repertoáru, protože jim připadala příliš rychlá a energická. Píseň napsal jejich producent Tom Watkins, který ji zamýšlel nahrát sám. Nakonec se ale píseň stala debutovým hitem Bros v britských hitparádách a jejich jediným hitem v žebříčku […]

BrosWhen Will I Be Famous?

Zajímavostí je, že anglické bratrské duo nechtělo tuto skladbu původně vůbec přidat do svého repertoáru, protože jim připadala příliš rychlá a energická. Píseň napsal jejich producent Tom Watkins, který ji zamýšlel nahrát sám. Nakonec se ale píseň stala debutovým hitem Bros v britských hitparádách a jejich jediným hitem v žebříčku American Hot 100.

 

Des’ree: Life

Hodně populární písnička britské popové a soulové zpěvačky Des’ree. Life byla třetím singlem jejího třetího alba, Supernatural, a vydána byla 8. června 1998. Stala se zpěvaččiným největším hitem, který se vyšplhal na první místa hitparád v Rakousku, Itálii, ale třeba i v Nizozemí.

 

Whitney Houston: Step By Step

Píseň, která byla původně nahrána zpěvačkou Annie Lennox, si později vypůjčila Whithey Houston. Na svém albu soundtracků, The Preacher’s Wife, ho zpěvačka vydala jako svůj druhý singl.

 

The Corrs: Radio

Keltská folková skupina vydala Radio v listopadu 1999 na albu The Corrs. Píseň vyšla coby nahrávka pořízená během vystoupení kapely v show MTV Unplugged. Původně se s ní počítalo na předchozí album Talk on Corners.

 

Activate: Save Me

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat