Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE SILVER SPOONS – It’s Alright

15. dubna 2024 15:45
Novinka Evropy 2: THE SILVER SPOONS – It’s Alright

V playlistu Evropy 2 od soboty 13. dubna 2024.

Hudební svět je opět v pohybu! „Indie sleeze“ se vrací do módy a to mimo jiné i díky The Silver Spoons a singlu It’s Alright.

Tato skladba, plná energie a optimismu, je přesným odrazem jejich zvuku a stylu. It’s Alright je píseň, která se dotkne srdcí posluchačů svou upřímností a pozitivním vzkazem. Text písně přináší útěchu, povzbuzení a připomíná nám, že i v nejtěžších chvílích má svět stále co nabídnout a vše je v pořádku, jak napovídá název skladby. It’s Alright však zároveň prozkoumává téma sebepřijetí a autenticity, což dělá tuto píseň ještě silnější a univerzálnější.

Singly The Silver Spoons vždy představovaly významné milníky v jejich kariéře a It’s Alright není výjimkou. Skladba je první vlaštovkou nové vlny inspirace a radosti ve formě nadcházející zbrusu nové tvorby. Písničku doprovází klip, který stvořila argentinská režisérka a fotografka Kiti Wullich. V Česku už fotila pro Vogue či Marianne, ale její pravou vášní je zachycovat neupravené umělce při živých vystoupeních, což se očividně promítlo i do její práce s The Silver Spoons.

Zdroj: The Silver Spoons, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat