Právě vysíláme

Probíhá hlasování v Hudebních cenách Evropy 2! Podpoř svého favorita

4. ledna 2024 15:05
Probíhá hlasování v Hudebních cenách Evropy 2! Podpoř svého favorita

Kdo ovládne letošní hudební ceny Evropy 2 za rok 2023? Kdo díky tvým hlasům vyhraje jednotlivé kategorie?

Hlasovat pro své oblíbené umělce můžeš od 1. do 21. ledna. Každý den můžeš hlasovat v každé kategorii jednou, tzn. poslat hlas jednomu umělci v každé kategorii. Živý přenos z předávání hudebních cen Evropy 2 proběhne v éteru 30. ledna mezi 15. a 18. hodinou. Streamovat ho budeme na facebooku, instagramu i tiktoku Evropy 2 a kromě předávání cen ve studiu se těš i na rozhovory s vítězi a pozvanými hosty.

Partnerem Hudebních cen je elektrická Kia Niro EV. Objevte tento městský crossover od leadera elektromobility na www.Kia.cz


Niro EV
je elektromobil od leadera elektromobility – společnosti Kia. Tento vůz zaujme jízdními výkony i dojezdem. S motorem o výkonu 150 kW (204 koní) a točivým momentem 255 Nm, který je k dispozici již od nulových otáček, jak je u elektromobilů obvyklé, zrychlí z 0 na 100 km/h za pouhých 7,8 s. Akumulátor o kapacitě 64,8 kWh zajišťuje dojezd až 460 km.

Po celé kabině zcela nového Nira najdeme nové recyklované materiály, jednoznačně dokládající trvalé zasazení značky Kia o trvalou udržitelnost. Čalounění stropu kabiny je vyrobeno z recyklovaných tapet a k výrobě sedadel se používá bio polyuretan a tkanina Tencel z celulózových vláken eukalyptu. Na výplních dveří je použit lak bez obsahu BTX* s cílem minimalizovat dopady na životní prostředí a omezit tvorbu odpadu.

Niro EV je postaveno na podvozkové platformě třetí generace a těží z výhod větší karoserie, díky níž se vůz chlubí vnitřní prostorností a kapacitou zavazadelníku na vrcholu třídy. Luxusní a ekologické materiály svým minimalistickým pojetím evokují avantgardní atmosféru. Moderně koncipované a optimálně uspořádané digitální displeje i ovladače maximálně usnadňují ovládání vozu.

Kia Niro přináší širokou řadu špičkových funkcí se zaměřením na konektivitu a praktičnost, navržených k usnadnění pobytu za volantem i dálkovou komunikaci s vozem.

Při vývoji zcela nového Nira byl kladen maximální důraz na bezpečnost. Lehká vysokopevnostní karoserie vozu se tak chlubí konstrukcí s účinným rozptylováním nárazové energie při čelním nárazu ve prospěch mimořádné úrovně bezpečnosti v případě čelní kolize. Niro druhé generace zahrnuje kompletní sadu pokročilých inteligentních technologií na podporu řízení Kia (ADAS), které napomáhají vyhnout se možným nebezpečím a zvyšují jistotu i pohodlí při řízení vozu.

Více na kia.cz.

Články, které by tě mohly zajímat