Právě vysíláme

Talentovaný zpěvák Matěj Plšek vydává svoji první písníčku Mám plán

26. dubna 2024 8:00
Talentovaný zpěvák Matěj Plšek vydává svoji první písníčku Mám plán

Teprve 13letý Matěj Plšek, který se dostal do povědomí veřejnosti především díky svému vystoupení v pražské O₂ areně s kapelou Mirai, ale také účastí ve finále soutěže Československo má talent 2023, vydává svoji první písničku Mám plán z chystaného EP.

Matěj Plšek se do tvorby nových písní pustil už během účasti v soutěži Československo má talent. Skládá společně se svým tátou Martinem Plškem, který ho v kapele doprovází na kytaru. ,,Na textu a na hudbě k písničce jsme spolupracovali i s klukama z kapely Brixtn, kteří jsou skoro našimi sousedy, protože jsme všichni z Olomouckého kraje. Písnička pojednává o tom, že máme celý život před sebou a o plánech do budoucna,“ říká Matěj Plšek. Producentem písničky je Johny Rainbow.

Do léta se Matěj společně s kapelou chystá vydat ještě 5 písniček. Po třech týdnech se můžeme těšit na další song i s videoklipem. S kapelou už mají nabité léto spousty koncerty po celé České republice.

Na podzim byl Matěj Plšek hostem i našeho podcastu Evropa 2 Talks, kde složil exkluzivní písničku přímo pro Evropu 2 a prozradil, jak moc je náročné skloubit školu s hudebním životem!

 

Články, které by tě mohly zajímat