Právě vysíláme

VALENTÝN EVROPY 2: Vyhraj nádherné ručně dělané diamantové šperky za více než 120 000 Kč a ohrom svou lásku!

8. února 2017 5:00
VALENTÝN EVROPY 2: Vyhraj nádherné ručně dělané diamantové šperky za více než 120 000 Kč a ohrom svou lásku!

To tu ještě nebylo! Valentýn Evropy 2 nikdy nebyl luxusnější, krásnější a zářivější! Máme pro tebe nádherný diamantový prsten za 100 000 Kč od předního špičkového designéra šperků Luboše Korbičky. Nádherný prsten z bílého zlata je vyráběn ručně a je naprosto jedinečný. A to není vše!

Hlavní výhra je naprostá bomba! Máme pro tebe jedinečný diamantový prsten z bílého zlata ozdobený nádhernými čirými diamanty. Prsten je ručně dělaný a má hodnotu 100 000 Kč! (14 karátů, celková karátová váha prstene je 1,07 ct)

A co musíš udělat pro to, aby si tenhle luxusní šperk získal/a?

Natoč video, jak vyznáváš lásku nebo originálně žádáš o ruku moderátora Ranní show a hoď to na Instagram s hashtagem #prstenE2. Více zde

Od 8. do 13. února můžeš v Ranní show vyhrát nádherné diamantové prsteny z bílého zlata v hodnotě 5 000 – 8 000 Kč od předního českého designéra šperků Luboše Korbičky. A to když se dovoláš a originálně požádáš o ruku moderátora Ranní show 🙂

Více zde

Korbička šperky

  • Korbička šperky vyrábí na zakázku designové prsteny, náušnice, náhrdelníky a hodinky.
  • Jako jediný v České republice pracuje šperkař Luboš Korbička s unikátními barevnými diamanty, které jsou násobně dražší než ty čiré. Certifikované, barevné diamanty tvoří ani ne 0,1% ze světové těžby všech diamantů.
  • Korbička šperky vám přináší ruční, řemeslné a zakázkové zpracování vašich šperků vycházející z dlouhé rodinné tradice, za použití špičkových drahých kamenů zasazených do platiny či zlata. To je zárukou jedinečného šperku z této dílny.

Články, které by tě mohly zajímat