Právě vysíláme

Dcera tragicky zesnulého Paula Walkera přiznala vážnou nemoc

16. listopadu 2021 13:10
Dcera tragicky zesnulého Paula Walkera přiznala vážnou nemoc

Influencerka a modelka Meadow Walker musela po tragické smrti otce řešit vážné zdravotní problémy.

Meadow Walker se v minulosti nevzpamatovávala pouze z tragické smrti milovaného otce, který zemřel při tragické autonehodě, ale také z vážných zdravotních problémů. Na Instagramu sdílela dva roky starou fotku z nemocnice, k níž otevřeně napsala: „Dnes jsou to dva roky. Ušla jsem dlouhou cestou. Sbohem, nádore!

Teprve dvaadvacetiletá influencerka poprvé přiznala, že trpěla nádorovým onemocněním. Zda se jednalo o zhoubný či nezhoubný nádor, to Meadow neprozradila.

Na fotografii Walker ukazuje palec nahoru, na sobě má při tom chirurgickou čepici a nálepky umístěné na čele, které se používají na magnetickou rezonanci určenou pro 3D skenování mozku. Poté se znovu používají při operacích mozku jako vodítko.

Meadow dodala, že je „požehnaná a vděčná“. Doufáme, že všechny zdravotní problémy má už za sebou a může se radovat z nové šťastné etapy života. Minulý měsíc se totiž provdala za herce Louise Thorntona–Allana, s nímž vztah dlouhou dobu tajila a k oltáři ji doprovodil její kmotr, akční drsňák a parťák jejího otce Vin Diesel.

Články, které by tě mohly zajímat