Právě vysíláme

První fotografie z filmu o Michaelu Jacksonovi. Synovec Jaafar jakoby králi popu z oka vypadl

6. května 2024 13:52
První fotografie z filmu o Michaelu Jacksonovi. Synovec Jaafar jakoby králi popu z oka vypadl

S životopisnými filmy se poslední léta roztrhnul pytel a stále častěji se točí snímky o hudebních ikonách. Po Amy Winehouse či Eltonu Johnovi vznikne i celovečerní film o Michaelu Jacksonovi.

Film pod názvem Michael si vzal na starost slavný režisér Anthone Foqua, který má na svědomí například oscarový Training Day Hlavní role se ujal člen rodiny Jacksonových a Michaela si zahraje Jacksonův vlastní synovec Jaafar Jackson.

Na sociálních sítích se objevily první fotografie z natáčení. Na snímcích je vidět, jak moc je Jaafar svému strýci podobný. Na fotografiích má na sobě Jaafar Michaelův kostým známý ze začátku jeho hudební kariéry. „Když jsem se poprvé setkal s Jaafarem, bylo tam takové duchovní spojení. On má přirozenou schopnost napodobovat Michaela a také skvělou chemii s kamerou,“ uvedl režisér na adresu mladého herce.

 

 

Film o královi popu jistě bude budit velké vášně. Už teď je snímek kritizován určitou skupinou lidí, protože prý nebude odrážet realitu a nebude se jistě zabývat Jacksonovými skandály, které se především týkají jeho obvinění z pedofilie a sexuálního obtěžování nezletilých.

Články, které by tě mohly zajímat