Právě vysíláme

Speciál Přátel vtrhne na obrazovky ještě v květnu, mezi hosty se objeví i Justin Bieber nebo Lady Gaga

14. května 2021 12:10
Speciál Přátel vtrhne na obrazovky ještě v květnu, mezi hosty se objeví i Justin Bieber nebo Lady Gaga

Televize HBO oznámila premiéru Friends Reunion. Fanoušci se jí dočkají už v květnu, vedle oblíbené šestice se mohou těšit i na speciální hosty včetně Davida Beckhama či Justina Biebera.

Že se natáčí speciální díl Přátel, potvrdili tvůrci už minulý rok. Jeho vznik však pozastavila koronavirová pandemie, kvůli které se herci sešli na place až letos. Dosud není jisté, jak vlastně chystaný reunion bude vypadat, o standardní epizodu však nepůjde.

Natáčení speciálu legendárního sitcomu se zúčastnili všechny jeho někdejší hvězdy, tedy Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt Le Bland a Matthew Perry. Spolu s nimi se pak v kulisách seriálu objeví i několik hostů. V minulosti se spekulovalo, že by se v reunionu Přátel mohl dokonce objevit Brad Pitt, který si v nich v roce 2001 střihl roli Willa.

 

Tvůrci však nyní vydali seznam všech celebrit, které se v chystané epizodě objeví a oblíbený americký herec mezi nimi není. Za to se mohou těšit na Davida Beckhama, Justina Biebera, Lady Gaga, Caru Delevingne, Jamese Gordena nebo kapelu BTS. Příznivci seriálu se mohou těšit i na známé postavy Richarda, kterého si střihl Tom Selleck či Janice v podání Maggie Wheeler.

HBO zveřejnila k připravovanému reunionu teaser, fanouškům však nic bližšího neřekne. Premiéra dílu je naplánovaná na čtvrtek 27. května.

Zdroj: CNBS, ČT

Články, které by tě mohly zajímat