Právě vysíláme

Ženy podle znamení: Která je ráda středem pozornosti a která je nevypočítatelná?

26. září 2023 20:00
Ženy podle znamení: Která je ráda středem pozornosti a která je nevypočítatelná?

Horoskopy a znamení jsou tak trochu fenoménem dnešní doby. I my na Evropě 2 víme, jak moc je máty rádi, a proto jsme vám rozdělili typy lidí podle znamení. 

Po lásce, sexu a vztazích jsme se zaměřili na dámské pokolení. Jako jsou ženy podle horoskopu?

Beran

Žena ve znamení Berana je velmi nevypočítatelná, ovšem vždy vás dokáže překvapit – mile i nemile. Na první dojem působí nepřístupně, odtažitě a možná i chladně. Ve skutečnosti je ovšem veselá povaha, která je pro každou srandu. Ráda si vyslechne vaše lichotky, má ráda sex a párty. 

Býk

Slečna, žena nebo i dáma v tomto znamení je spíše praktického typu. Vyznačuje se inteligencí a jen málokdy se nechá zlákat city. Je ovšem i žárlivá a často má majetnické sklony. Krátkodobé románky nejsou nic pro ni. 

Blíženci

Ženy Blíženci jsou extrovertní povahy, mají rády společnost a na večírcích vyčnívají. Tyto typy nesnáší, když je chce někdo připravit o svobodu, a proto je ani neláká svatba a láska na celý život. Tyto ženy si zkrátka raději užívají, ovšem mají velmi otevřené srdce a snaží se vždy pomoct ostatním. I u nich se ovšem čas od času střídá deprese s euforii. 

Rak

Znáte ženu ve znamení Raka? Pak je možná nesmělá, plachá, ovšem velmi romantická a orientovaná na rodinu. Je to i šetřivá hospodyňka, která se umí v kuchyni otáčet. Potřebuje rovněž pozornost, a tu pak oplácí velkou láskou. 

Lev

Dámy v tomto divokém znamení jsou rády ve středu zájmu a pozornosti. Ženu narozenou v tomto znamení poznáte na první pohled. Je panovačná, ale důstojná, nafoukaná, ale laskavá a velkorysá. Ženy v tomto znamení mají ovšem problémy s tím, najít si opravdu kvalitní vztah. 

Panna

Ženy ve znamení Panna se chovají velmi seriózně a důstojně. Zakládají si na správné image a potrpí si na výborném vzdělání a seberozvoji. Na svého partnera mají vysoké nároky, jejich city však umí být velmi hluboké. 

Váhy

Žena Váha je velmi elegantní bytost a rozhodně ne holka na jednu noc. Má výborný vkus a smysl pro detail. Je to i výřečná, sebevědomá bytost, co se nebojí projevit své myšlenky nahlas. Ve vztazích je ovšem rovněž velmi vybíravá. 

Štír

Žena v tomto znamení je extrémně citlivá na vnější podněty, tíhne k extrémům a hloubce a velmi ochotně podléhá svým vášním. Vidí hluboko do motivů ostatních. Tuto ženu neošálíte, ale můžete si být jistí, že pro vás bude velmi dlouho neproniknutelná a nepochopitelná. Ve finále je to ovšem velmi kvalitní partnerka, která vás dostane svou trpělivostí a důvěrou. 

Střelec

Nebojíte se výzev, žijete výhradně pro sebe, váš lifestyle je hodně aktivní? Pak jste jistě ve znamení Střelců. Vždy se postavíte za to, čemu věříte, bez ohledu na to, zda to bude populární. Mnohdy se setkáváte s výsměchem či nepochopením, ovšem to vás nikdy nezlomí. Právě naopak! Jste zkrátka velmi silná osobnost. 

Vodnář

Žena narozena ve znamení Vodnáře si zakládá na důvěře a ani bohulibou lež z jejích úst neuslyšíte. Je to žena, která je za každou cenu svá a nesnáší přetvářku. Je ovšem velmi paličatá a málokdy dá na druhý názor. 

Články, které by tě mohly zajímat