Právě vysíláme

Ariana Grande je rozvedená. Kolik musí zaplatit peněz bývalému manželovi?

21. března 2024 16:27
Ariana Grande je rozvedená. Kolik musí zaplatit peněz bývalému manželovi?

Loňský rok byl pro Arianu Grande turbulentní. Zpěvačka zažila nečekaný rozchod s manželem Daltonem Gomezem, kterého si vzala před pouhými třemi roky.

V roce 2021 překvapila Ariana svět zprávou, že si bere realitního makléře Daltona. Jenže neuběhly ani tři roky a slavná zpěvačka je rozvedená. Ačkoliv je to u movitých snoubenců neobvyklé, Ariana s Daltonem nepodepsali předmanželskou smlouvu. Dvojice se tak musí dohodnout na rozdělení majetku a na možném placení výživného.

Rozvodový soud již proběhl a zahraniční magazíny informují, že Grande musí svému bývalému manželovi zaplatit jednorázově 1 250 000 dolarů. Dále proplatí jeho právníky za 25 000 dolarů. Kromě toho dvojice prodá svůj dům v Los Angeles a Ariana proplatí Daltnovi polovinu částky. 

Po rozchodu šokovala Ariana své fanoušky ještě další zprávou. Začala totiž randit s ženatým hercem a zpěvákem Ethanem Slaterem, který následně kvůli zpěvačce opustil svou ženu a ročního syna. Fanouškům se toto chování pochopitelně nelíbí a jak Ariana, tak Ethan se stali terči šikany. Po vlně hatu se zpěvačka ke svému soukromí již raději nevyjadřuje a spíše se věnuje hudební i filmové kariéře.

Články, které by tě mohly zajímat