Právě vysíláme

Byla Taylor Swift za Joea Alwyna tajně vdaná? Jsou to lži, tvrdí její manažer

2. prosince 2023 9:10
Byla Taylor Swift za Joea Alwyna tajně vdaná? Jsou to lži, tvrdí její manažer

Zahraniční bulvární weby přišly s informací, že Taylor Swift měla být za bývalého partnera Joea Alwyna vdaná a místo obyčejného rozchodu ji čeká rozvod. Zatímco sama zpěvačka se ke spekulacím nevyjádřila, její manažer je rázně utnul. „NIKDY se nevdala,“ napsal Tree Paine na Twitter.

Bulvární účet DeuxMoi přišel ve čtvrtek odpoledne s informací, že Taylor Swift měla být za svého bývalého přítele Joea Alwyna vdaná. Svatba měla údajně proběhnout v letech 2020 nebo 2021 a dvojici se ji povedlo naprosto dokonale utajit.

Tvrzení DeuxMoi PR manažera zpěvačky Tree Painea doslova vytočilo a rozhodl se ho vyvrátit na twitteru. „Tohle je už vážně dost. Smyšlené lži o Taylor na Deuxmoi. NIKDY se nevdala a neproběhl ŽÁDNÝ ceremoniál,“ zdůraznil. „Je načase, abyste nesli odpovědnost za bolest a traumata, která podobnými příspěvky způsobujete,“ dodal.

Ve stejný den vydali Deuxmoi ještě jednu zprávu související s Taylor Swift, a to tu, že její nová píseň You’re Losing Me je inspirovaná jejím potratem. Po tweetu Painea byly obě informace smazány, což svědčí o tom, že šlo skutečně jen o pouhé lži.

„Za lhaní si nevydělám ani dolar. Můžou ale novináři říct to samé? To, že jsem napsal o něčem, co se stalo před lety, nevyvolá bolest ani trauma. Každopádně, omlouvám se Taylor,“ vydal člověk, který účet DeuxMoi spravuje.

Taylor Swift v minulosti uvedla, že kdyby měla dostat dolar za všechny spekulace o možném zasnoubení, vydělala by už na tomhle miliony.

 

Články, které by tě mohly zajímat