Právě vysíláme

CARDI B zrušila koncerty kvůli komplikacím po zvětšení prsou!

23. května 2019 8:00
CARDI B zrušila koncerty kvůli komplikacím po zvětšení prsou!

Cardi B oznámila zrušení tří zbylých koncertů ze svého amerického turné. Její fanoušci však nemusí smutnit, populární rapperka totiž na rozdíl od Nicki Minaj hned zveřejnila nové termíny vystoupení.

Cardi zrušila vystoupení v Baltimoru tři dny předem a spolu s ním i dva koncerty v New Yorku plánované na 25. a 26. května. Podle webu TMZ mají být důvodem rapperčiny zdravotní problémy po dvou plastických operacích.

Cardi před nedávnem podstoupila liposukci a zvětšení poprsí. Operace před fanoušky rozhodně neskrývala a zvětšenými prsy se dokonce sama pochlubila. „Ano, mám nová prsa. Moje dcera mě totiž vysála,“ řekla Cardi během živého vysílání na Instagramu a opět dokázala, že se nebojí jednat na rovinu.

Zdravotní problémy přiznala rapperka už během koncertu v Memphisu. Tam před narvanou halou přiznala, že se kvůli liposukci nemůže příliš hýbat a měla by zůstat v klidu. Zrušené koncerty však fanouškům nahradí a na svých stránkách vypsala nové termíny koncertů. Její přístup je tak nakonec daleko lepší něž ten, který zvolila její konkurentka Nicki Minaj. Ta část koncertů v USA zrušila, aniž by se fanoušci dočkali náhrady.

 

Zdroj: Instagram, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat