Právě vysíláme

Slza vydává novinku Tak mi promiň. Na featu se objevuje influencerka Dominique Alagia

18. srpna 2022 12:30
Slza vydává novinku Tak mi promiň. Na featu se objevuje influencerka Dominique Alagia

Skupina Slza přichází s novinkou Tak mi promiň, kde hostuje nadějná zpěvačka a jedna z nejvýraznějších osobností domácího tiktoku Dominique Alagia.

Chytlavá hitovka se dočkala i divokého a barevného vizuálu z prostředí párové terapie, který režíroval sám frontman kapely, který mimo režie stojí poprvé zcela sám i za hudbou a textem písně. Hlavní role se vedle Petra Lexy a Dominique Alagia ujala i známá herečka Dana Batulková.

Nový singl Tak mi promiň vznikal už na začátku letošního roku. Poté, co chvíli „zrál v šuplíku“, se k němu Petr Lexa vrátil v červnu. Zárodky spolupráce s Dominique Alagia se ale začaly rodit už před nějakou dobou. „Na Domču jsem poprvé narazil asi před rokem na tiktoku, kde zpívala cover Someone You Loved od Lewise Capaldiho. Tehdy mě natolik zaujal její hlas, že jsem s ní hned musel nazpívat duet té písně. Vyměnili jsme si pár zpráv, pochválil jsem jí tvorbu, popřál hodně štěstí a od té doby jsme nebyli v kontaktu,“ vypráví Lexa.

„Když jsme dodělali demo Tak mi promiň a padla otázka, jestli by se tam nehodil nějaký další neotřelý hlas na feat, vzpomněl jsem si na Domču. Napsal jsem jí, poslal song, ona z něj byla nadšená a asi za dva týdny už jsme vycházeli ze studia s hotovým singlem,“ pokračuje zpěvák Slzy. Dominique se tak splnil dětský sen. „Jako menší jsem byla jejich fanynka,“ říká s úsměvem Alagia. „Písnička mě okamžitě zaujala, hodně lidí se v tom dle mého názoru najde. Jsem z toho nadšená, singl je chytlavý, líbí se i mé rodině a kamarádům,“ dodává.  

Články, které by tě mohly zajímat