Právě vysíláme

Splní Harry Styles neobvyklé přání? Polib mě, prosí ho dívka v posledním stádiu rakoviny

2. června 2023 14:18
Splní Harry Styles neobvyklé přání? Polib mě, prosí ho dívka v posledním stádiu rakoviny

Sedmnáctileté Eden Lewis doktoři diagnostikovali poslední stádium rakoviny. Dívce zbývají poslední měsíce života, které se snaží užívat si naplno. V červnu plánuje vyrazit na koncert Harryho Stylese, který je jejím velkým idolem. Přes sociální sítě se mu rozhodla poslat žádost. Poprosila ho o svůj první a zřejmě také poslední polibek. Splní jí zpěvák přání?

Sedmnáctiletá Eden Lewis onemocněla během koronavirové pandemie. Ačkoliv se snaží ze všech sil proti rakovině bojovat, lékaři jí dávají posledních pár měsíců. Na sklonku života se dívka rozhodla splnit si alespoň některá přání. Mezi nimi je i dostat svůj první polibek. A to od nikoho jiného než od idola ženských srdcí Harryho Stylese.

„Harry, jedu na tvůj koncert v Cardiffu, který se uskuteční 21. června. Říkala jsem si, jestli bys jedné umírající dívce nesplnil velmi speciální přání… První a zároveň poslední polibek! Je mi 17 a trpím terminální diagnózou osteosarkomu a chtěla bych dostat svůj první polibek. A tak jsem si říkala, jestli bys nemohl být můj první… Ale pokud to není možné, spokojím se i s objetím. Děkuji ti,“ poslala Lewis vzkaz Stylesovi.

Zpěvák na něj zatím nereagoval, díky médiím, která o přání píší, se však k němu bezesporu dostane. Zůstává tedy otázkou, zda dívce muzikant její přání splní. „Pokud by mě políbil, bylo by to úžasné a já bych moha zemřít jako šťastná holka,“ nechala se slyšet Eden.

Dívka absolvovala v roce 2020 operaci, během které jí lékaři odstranili z pravého stehna třinácticentimetrový nádor. Od té doby chodí s kovovou protézou a náhradou kolenního kloubu. Na okamžik se zdálo, že nad rakovinou Lewis zvítězila, ta se jí však vrátila v terminálním stádiu.

 

Články, které by tě mohly zajímat