Právě vysíláme

Taylor Swift má novou lásku. Randí s drsným hráčem amerického fotbalu

22. září 2023 10:31
Taylor Swift má novou lásku. Randí s drsným hráčem amerického fotbalu

Taylor Swift nemá v lásce štěstí a ani po třicítce se jí zatím nepodařilo nalézt toho pravého muže. Nyní má ovšem zpěvačka nový objev.

Vztah se zpěvákem kapely The 1975 měl pro Taylor velmi krátké trvání. Komplikovaná povaha frontmana Mattyho se brzy projevila a pár spolu chodil je pár měsíců. Nyní ovšem americká bulvární média informují o novém zpěvaččině objevu. Tentokrát Swift zamířila do řad sportovců. 

Taylor má nyní čerstvě randit s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem. Ačkoliv zpěvačka o svém soukromí zarytě mlčí a ani Travis se k ničemu nevyjadřuje, jeho vlastní bratr vztah propálil přímo do médií. “Myslím, že se jim daří skvěle a myslím, že je to všechno na 100 procent pravda,” řekl Jason Kelc v rozhovoru pro americké rádio. Přiznal však, že byl zcela překvapený, a rozhodně nebyl jediný, i Swifties, tedy fanoušci Taylor, jsou zprávou šokováni. Ačkoliv měla Taylor již mnoho partnerů, nikdy do řad sportovců nezamířila. Najde vedle drsného svalovce konečně lásku do konce života?

Travis Kelce

Články, které by tě mohly zajímat