Právě vysíláme

Zemřel rapper SemSpoko, v pouhých 20 letech zřejmě podlehl následkům užití drog

5. ledna 2024 13:54
Zemřel rapper SemSpoko, v pouhých 20 letech zřejmě podlehl následkům užití drog

O víkendu zemřel mladý rapper SemSpoko, který s velkou pravděpodobností podlehl následkům užití drog. Právě před jejich užíváním přitom ve svých textech často varoval. Informaci potvrdila jeho přítelkyně na svém instagramu.

SemSpoko, občanským jménem Patrik Divácký, vydával tracky pod hlavičkou Universal Music. Jeho skladby byly často melancholické a rapper se v nich vyzpívával z psychických problémů. Trápily ho bipolární porucha nebo také záchvaty paniky. V minulosti prozradil, že ataky u něj jednou vyvolalo vysazení léků a uklidnění ze dne na den.

Na scéně působil od roku 2019. Spolupracoval například s Totally Nothinem, Voyd99 nebo Salvi21. Na instagramu měl zhruba 19 000 fanoušků. Ti jsou přesvědčeni, že zemřel na následky užití návykových látek. Otázkou zůstává, zda smrt plánoval, nebo šlo jen o nešťastnou náhodu.

O smrti mladého rappera si začali jeho příznivci psát v úterý. Následně spekulace potvrdila jeho partnerka, která jim zároveň slíbila, že tracky, na kterých její přítel pracoval, v budoucnu jistě vyjdou. Podle všeho SemSpoko zemřel v noci ze soboty na neděli.

Články, které by tě mohly zajímat