Právě vysíláme

Svatba Davida Pastrňáka je na spadnutí. Jeho snoubenka se loučila se svobodou

17. dubna 2024 13:06
Svatba Davida Pastrňáka je na spadnutí. Jeho snoubenka se loučila se svobodou

Hokejista David Pastrňák se již brzy stane ženatým mužem. Svědčí o tom i to, že jeho přítelkyně Rebecca Rohlsson se o víkendu loučila se svobodou. Na večírek pozvala všechny své nejbližší kamarádky z Bostonu.

David Pastrňák a Rebecca Rohlsson tvoří pár už téměř šest let. Za tu dobu si toho spolu prošli už spoustou věcí, mimo jiné ztrátou syna Vigga, který v roce 2021 zemřel jen šest dní po porodu. Po životních útrapách má ale nyní dvojice opět úsměv na rtech. Minulý rok na světě nejenže přivítala dceru Freyu Ivy, ale také oznámila zásnuby. K nim došlo už o léto dříve ve Francii.

O tom, že je svatba na spadnutí, svědčí poslední fotografie Robeccy Rohlsson na instagramu. Zachycují totiž její rozlučku se svobodou. „Moje Bruins ladies! Jsem vděčná za rodinu, kterou mám tady, tak daleko od domova,“ připsala ke snímkům Švédka.

Kdy přesně svatba proběhne, drží šťastný pár v tajnosti. Podle všeho k ní zřejmě dojde už letos v létě, až Pastrňákovi skončí sezóna. Zda si snoubenku vezme v České republice, ve Švédsku či úplně někde jinde, je veřejnosti taktéž neznámé.

Články, které by tě mohly zajímat