Právě vysíláme

BRADLEY COOPER se vyjádřil k nominacím na OSCARY: „Byl jsem v rozpacích“, přiznává

8. února 2019 9:10
BRADLEY COOPER se vyjádřil k nominacím na OSCARY: „Byl jsem v rozpacích“, přiznává

Herec a filmový režisér Bradley Cooper v rozhovoru s Oprah Winfrey přiznal, že se těsně po oznámení nominací na letošní Oscary cítil trochu v rozpacích. Cooper je sice nominován v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli filmu, ale v kategorii Nejlepší režie na něj nezbylo.

Pocit, že neodvedl svojí práci

Bradley Cooper měl na veleúspěšný film Zrodila se hvězda zásadní vliv. Američan za svůj herecký výkon získal nominaci na Oscara v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli filmu, ale zdá se, že si na svoje první ocenění za režii bude muset počkat. Cooper totiž překvapivě nebyl nominován v kategorii Nejlepší režie.

Rozhodnutí komise nenechalo herce a režiséra chladným. Cooper v rozhovoru s Oprah Winfrey uvedl, že se nejprve cítil být „v rozpacích“, jelikož měl pocit, že „neodvedl svoji práci dostatečně“. Skvělý herec ale později přiznal, že hlavním cílem filmu nebylo získat ocenění, ale vytvořit projekt, kterému věřil.

Výkon filmu Zrodila se hvězda naznačuje, že když Bradley Cooper něčemu věří, je velká pravděpodobnost, že se z toho stane veleúspěšný film!

Mrkněte na ukázku rozhovoru Oprah Winfrey s Bradleym Cooperem níže.

Zdroj: YouTube, BBC, Instagram, The Oprah Winfrey Network, Oscars.com

Další novinky o filmu Zrodila se hvězda najdete ZDE

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat