Právě vysíláme

Bratr Miley Cyrus má přes stovku tetování. Všechna si je chce nyní nechat odstranit

4. září 2023 9:51
Bratr Miley Cyrus má přes stovku tetování. Všechna si je chce nyní nechat odstranit

Trace Cyrus, bratr slavnější Miley, se rozhodl odstranit si všechna svá tetování. Na těle jich má přitom více než stovku. Aktuálně poptává specialistu, kterému se svěří do rukou.

Nevlastní bratr zpěvačky Miley Cyrus lituje svých tetování. Na těle jich má více než stovku, v podstatě pokrývají celé jeho tělo. Mnoho z nich je věnováno rodině, další jsou upomínkami na různé situace v muzikantově životě. Nyní se je rozhodl všechna odstranit.

„Stárnu a jsem nyní také vyspělejší. Rozhodl jsem se proto nechat odstranit všechna svá tetování. Znáte nějakého specialistu? Prosím, dejte mi vědět,“ poprosil muzikant své sledující na twitteru.

Svých tetování litoval zpěvák již před téměř deseti lety. Na sociálních sítích tehdy uvedl, že by si přál vrátit čas a sám sebe zastavit. „Je smutné, že jsem si zničil své tělo tak stupidními tetováními. Budu vypadat hrozně, až zestárnu. Jsem takový idiot. Netetujte se,“ napsal. Sestra Miley ho sice podpořila slovy „O čem to mluvíš? Jsi ten nejvíc cool chlápek, jakého znám. Nemluv tak o sobě!“, jak se ale zdá, názor Trace nezměnil.

Články, které by tě mohly zajímat