Právě vysíláme

Jitku Boho ve finále Tváře rozplakala dcera, do poroty usedla Dagmar Havlová

22. května 2021 9:10
Jitku Boho ve finále Tváře rozplakala dcera, do poroty usedla Dagmar Havlová

Osmá řada show Tvoje tvář má známý hlas vyvrcholí na televizních obrazovkách už v neděli večer. O vítězství bude bojovat čtveřice soutěžících ve složení Hana Holišová, Marta Jandová, Albert Černý a David Gránský, do poroty pak jako host usedne Dagmar Havlová.

Vedle čtveřice finalistů vystoupí i jejich kolegové, kteří skončili na pátém až desátém místě. Mezi nimi je i Jitka Boho, která se s pořadem rozloučila převlekem v Christinu Aguileru. Tvůrci si pro modelku navíc přichystali překvapení v podobě pozdravu od její dcery Rozárky. Pod tíhou emocí se Boho rozplakala.

„Myslím, že nebudu mluvit jenom sama za sebe, ale všichni litujeme toho, že ještě není pár dalších dílů. Opravdu jsem si to užila, asi i více než tu svoji čtvrtou řadu. Byla jsem taková uvolněnější a myslím, že se opravdu sešli skvělí lidi, skvělá parta. Moc bych si přála, aby nám to vydrželo a vídali jsme se i nadále,“ uvedla modelka.

Vedle Jakuba Koháka, Evy Burešové a Marka Lambory tentokrát usedne do poroty Dagmar Havlová. „Moc se mi to líbilo a jsem velmi ráda, že jsem u finále této show byla přítomná. V televizi jsem si Tvář občas pustila a velice mě to bavilo. Určitě si také dokážu představit, že dříve bych takové soutěže byla součástí, ale v tomto věku už opravdu ne,“ řekla ke své účasti v pořadu.

Zdroj: TV Nova

Články, které by tě mohly zajímat