Právě vysíláme

Připravený útok Jana Bendiga šokoval kolegy a kamarády. Co na to Monika Bagárová?

23. února 2024 10:57
Připravený útok Jana Bendiga šokoval kolegy a kamarády. Co na to Monika Bagárová?

Akce s moukou z Českého slavíka má další vývoj. Policie případ vyšetřovala, uzavřela ho jako předem smluvenou záležitost a Jan Bendig je nyní obviněn z lhaní. Zpěváka se ale po incidentu zastala řada kolegů, které závěr policie šokoval. Jak se k celé situaci staví jeho přátelé z hudebního průmyslu?

Vyjádření policie ohledně incidentu na Českém slavíkovu zní jasně – kriminalisté případ prověřili z důvodu podezření z rasové nenávisti a posléze případ uzavřeli s tím, že posypání moukou na červeném koberci bylo předem domluvené.

Kdyby Jan Bendig po incidentu mlčel, pravděpodobně by celá záležitost vyšuměla a pro zpěváka by se jednalo o nevinné promo. Bendig však několikrát veřejně tvrdil, že se rozhodně nejednalo o předem připravenou akci. Jeho přítel a zároveň manažer Lukáš Rejmon pak dokonce přímo po události řekl, že se mohlo jednat o projev rasismu. Fanoušci i kolegové ze showbyznysu jsou nyní pochopitelně zmatení, protože dle vyjádření policie Bendig hned několikrát lhal.

Profimedia

Server Super.cz oslovil několik Bendigových kolegů a kamarádů. Velká většina z nich je z nové informace v šoku. „Honza je můj kamarád a nechce se mi ani trochu věřit, že by něco takového měla být pravda,“ řekla Monika Bagárová s tím, že s celou věcí nechce mít nic společného. Záležitost nechtěla komentovat ani Markéta Konvičková, která pouze uvedla, že vlastně přesně neví, jak to celé tehdy bylo.

Celá věc se pak vůbec nelíbí ani zpěvákovi Matěji Ruppertovi. „Jestli vyšlo najevo a potvrdí se, že to celé byl jakýsi domluvený cirkus pro média, nevím, z jakého důvodu, jestli pro zviditelnění, to nedokážu posoudit, tak je to na svědomí pana Bendiga a toho druhého pána,“ řekl pro televizi Prima.

Jan Bendig i jeho přítel Lukáš zatím mlčí, ale právě to je dle některých názorů špatně. I fanoušci si totiž myslí, že by se k tomu měl zpěvák veřejně vyjádřit.

Jaký máte na situaci názor vy? Co by měl zpěvák nyní udělat? Hlasujte v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat