Právě vysíláme

Robert Pattinson se snoubenkou odhalili pohlaví svého dítěte

17. dubna 2024 15:52
Robert Pattinson se snoubenkou odhalili pohlaví svého dítěte

Robert Pattinson a Suki Waterhouse přivítali v březnu na světě svého prvního potomka. Až doposud tajili, zda mají holčičku, nebo chlapečka, ačkoliv barva kočárku naznačovala první možnost. Nyní dvojice potvrdila, že se jí skutečně narodila dcera.

Ve Spojených státech amerických v těchto dnech probíhá festival Coachella. Jednou z vystupujících byla i Suki Waterhouse, která využila této příležitosti k odhalení pohlaví svého dítěte. Prozradila, že jí a Robertu Pattinsonovi se před několika týdny narodila holčička.

„Nevím, zda to víte, ale v mém životě v poslední době proběhly zásadní změny. Miluju úžasné ženy a mám velké štěstí, že jednu takovou taky mám. Je to láska mého života,“ řekla Waterhouse fanouškům. Jméno malé slečny si ale nechala pro sebe.

Zajímavostí je, že na festivalu herečka a zpěvačka oznámila i to, že je těhotná. Konkrétně se tak stalo minulý rok v listopadu v Mexiku.

S hvězdou Stmívání je Waterhouse od roku 2018. Podle všeho je dvojice zasnoubená, ačkoliv to zatím nepotvrdila. Zásnubní prsten na levé ruce muzikantky je však nepřehlédnutelný.

Články, které by tě mohly zajímat