Právě vysíláme

Sebastian v Survivoru roní slzy kvůli přítelkyni. Už mě to štvalo, přiznala Ornella Koktová

19. března 2024 12:26
Sebastian v Survivoru roní slzy kvůli přítelkyni. Už mě to štvalo, přiznala Ornella Koktová

Jak už si jistě fanoušci všimli, v letošním Survivoru bylo už po teprve šestém díle uroněno mnoho slz. Účastníkům se stýská po rodinách, po 14 dnech na ostrově potřebují urovnat vztahy s rodiči a chybí jim kočky, co na ně čekají doma. Velké stesky zažívá i zpěvák Sebastian. Aspoň on však zatím odstoupit nehodlá. 

Ze soutěže odstoupili už v šestém díle dva soutěžící a fanouškům se to pochopitelně příliš nelíbí. Jednou z těch, kdo to dobrovolně vzdal, byla i Ornella Koktová, která po vyřazení hojně rozdávala rozhovory do českých médií. Pro super.cz uvedla, že v kmeni Titánů zažívá velké stesky po domově zpěvák Sebastian, kterému velmi chybí jeho přítelkyně Andrea Bezděková. Sebastianovi dokonce několikrát ukáply slzy.

„Hrozně se mu stýskalo. Víme o jeho osobním životě, vztahu s Andreou, snad všechno, pořád nám to vyprávěl. Furt brečel, má ji hodně rád,” řekla Ornella o svém již nyní bývalém parťákovi z kmene a přiznala, že Sebastian sám dost řeší to, jak dlouho na ostrově zůstane a jak moc to může ovlivnit jeho vztah s Andreou. “V každém vztahu je jeden drsnější a druhý něžnější. On je ten něžnější. Vůbec nechápal, že Andrea tady vydržela v minulé řadě tak dlouho. Furt opakoval, že to musí vydržet alespoň třicet dní, aby se s ním nerozešla. Že by to byl konec. To jsme slyšeli asi pětkrát denně, už mě to začínalo štvát,” uvedla Koktová se smíchem. 

Nutno ovšem podotknout, že na rozdíl od ní Sebastian stále ve hře zůstává a při kmenových soubojích předvádí dobré výkony. V sociální hře ovšem zatím příliš nevyniká a spíše se veze ve stínu Mikýře. Vsadil snad na stejnou taktiku jako Bezděková, která v druhé sérii byla za „nekonfliktní Švýcarsko“?

O Sebastianovi a Survivoru se bavili i Leoš s Patrikem v Ranní show! Poslechni si záznam!

 

Články, které by tě mohly zajímat