Právě vysíláme

Veronica Biasiol a Bára Mlejnková se rozešly. Za rozpadem vztahu má stát nevěra

2. dubna 2024 14:18
Veronica Biasiol a Bára Mlejnková se rozešly. Za rozpadem vztahu má stát nevěra

Modelka Veronica Biasiol a hráčka pokeru Bára Mlejnková už netvoří pár. Dvojice během velikonočních svátků na svých sociálních sítích oznámila, že se rozešla. Podle všeho za rozpadem vztahu stojí nevěra.

Vztah Veroniky Biasiol a Báry Mlejnkové si v minulosti již jednou krizí prošel. Stála za ní modelka, která přiznala, že udržovala paralelní vztah ještě s další ženou. Láska tehdy ale zvítězila a dvojice se rozhodla, že to spolu znovu zkusí. Bohužel to však ani napodruhé neklaplo.

Během velikonočních svátků na sociálních sítích bývalé partnerky potvrdily druhý rozchod. „Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné, a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem,“ napsala Veronica Biasiol. „Poslední tři roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly, co jsme měly. I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila,“ dodala.

Svým vyjádřením svou expřítelkyni popudila. „Vůbec s tím, co napsala, nesouhlasím. Uvidíme, jestli se mi to bude chtít nějak řešit, nebo ne. To, jak se Verča vyjádřila, za mě není skutečný,“ uvedla účastnice Survivor Česko a Slovensko 2023.

Fanoušci obou žen začali okamžitě spekulovat, co za rozchodem stojí tentokrát. V komentářích se objevila také slova o nevěře. Podle Pavly měla Biasiol podvést Mlejnkovou s fešákem z Love Islandu Adamem Sedrem, s nímž strávila několik dní na soustředění Miss Czech Republic. „Někteří jsou nepoučitelní,“ okomentovala. Dle slov Adama jde o nesmysl. „Jen se na někoho usměju a už se automaticky něco děje,“ uvedl pro extra.cz.

 

Články, které by tě mohly zajímat