Právě vysíláme

Z Like House byl vyřazený jeden z favoritů. O ostatních mluvil jako o bandě rozmazlených spratků

21. dubna 2022 12:10
Z Like House byl vyřazený jeden z favoritů. O ostatních mluvil jako o bandě rozmazlených spratků

Po Dominice Myslivcové opouští Like House další soutěžící. Vyřazený byl David Nguyen, kterého na televizních obrazovkách uvidí diváci naposled v úterý 26. dubna. Proč musel vilu opustit, zatím není známo. Jméno jeho náhradníka se však již televize rozhodla ohlásit. Je jím youtuber David Dvořák.

Zatímco první řada reality show Like House rezonovala veřejností, druhá a nyní i třetí řada se spíše jen veze na jejím úspěchu a tolik prostoru v médiích nedostává. Produkční tým se pokusil zaujmout pobytem Dominiky Myslivcové, kterou po jejím plánovaném odchodu nahradila herečka z filmů pro dospělé. Aktuálně pak možná diváky bude zajímat vyřazení favorita Davida Nguyena.

Jak uvádí server Prima Lajk, z vily měl být vyhozen v úterý. Na obrazovkách se tento díl objeví 26. dubna. „Byl to pro mě šok,“ měl přiznat mladý influencer, kterému z Like House budou chybět především kluci. „Byla by škoda naše přátelství zahodit,“ nechal se slyšet.

Ačkoliv si s účastníky soutěže nakonec sedl, přiznal, že před příchodem do vily si myslel, že jde o bandu rozmazlených spratků. „Není to tak! Děkuji, že jste mě mezi sebe vzali, a že jsme byli tak skvělá parta,“ uvedl influencer na rozloučenou.

Vzhledem k odchodu Nguyena se diváci mohou těšit na příchod nového soutěžícího. Stane se jím youtuber David Dvořák. „Občas jsem zábavnej a myslím, že si sednu s každým. Dokážu se přizpůsobit,“ věří. Vyhroceným situacím se bude dle svých slov spíše vyhýbat. Jak zároveň dodává, nemá připravenou žádnou taktiku, díky níž by mohl dosáhnout kýženého vítězství.

Články, které by tě mohly zajímat