Právě vysíláme

Agáta odtajnila detaily o tatíncích svých dcer. Kolik peněz dostává od Prachaře a Soukupa?

8. dubna 2024 12:49
Agáta odtajnila detaily o tatíncích svých dcer. Kolik peněz dostává od Prachaře a Soukupa?

Agáta Hanychová si založila podcast se svou kamarádkou Ornellou Koktovou a převážně na platformě HeroHero je velmi sdílná, co se týče jejího soukromí. Influencerka prozradila například to, jaké alimenty dostává od tatínků svých dětí.

Agáta má tři děti se třemi tatínky a se dvěma z nich prožívá dost krušné časy. S Jakubem Prachařem i Jaromírem Soukupem se bývalá modelka soudí a často řeší neshody týkající se péče o dvě malé dcery. S Jaromírem Soukupem uzavřela Agáta nedávno dohodu ohledně střídavé péče. Trojnásobná máma prý otci roční Rozárky ustoupila, protože jí soudní tahanice psychicky i finančně velmi vyčerpávají. Ačkoliv podrobné znění dohody není známo, Agáta musí Soukupovi předávat dceru Rozárku častěji a nyní například bez dítěte strávila první celý víkend. O prázdninách pak bez Rozárky bude až 14 dní, čehož se Agáta velmi obává.

Hanychová si založila placený podcast se svou kamarádkou Ornellou, kde probírá i detaily ze svého soukromí. V posledním díle se rozpovídala o trápení ohledně střídavé péče a přiznala i to, kolik peněz dostává od svých bývalých partnerů. „Soukup mi platí čtyři tisíce, Jakub mi platí deset tisíc, protože vydělávají dvakrát víc než já, ač přinesli daňové přiznání, kde nevydělávají skoro vůbec nic. Do toho má ale Jakub dům v Dubaji, Soukup má zase domy v Itálii a Rakousku a dvě chalupy a dva domy ve Španělsku,“ řekla Agáta v podcastu s tím, že soudy s tatínky jsou pro ni velmi finančně náročné. Kvůli nim prý rozprodává majetek a dary, které dostala například právě od Jaromíra Soukupa.

Články, které by tě mohly zajímat