Právě vysíláme

DOJEMNÉ! Milovaný pejsek s nádorem na mozku umíral. Vydržel, aby mohl svou paničku dovést k oltáři

26. září 2016 14:10
DOJEMNÉ! Milovaný pejsek s nádorem na mozku umíral. Vydržel, aby mohl svou paničku dovést k oltáři

Veterinářka Kelly O’Connell se s Charliem poprvé potkala v útulku, kde před patnácti lety pracovala. Dvanáctitýdenní štěně našli v nákupním vozíku a žena se rozhodla, že si ho vezme do péče. Pejskovi byl letos diagnostikován zhoubný nádor na mozku, který se již nedal léčit. Smutná událost se bohužel sešla se svatbou Kelly a jejího partnera Jamese Gardina.

Týden před svatbou měl Charlie pět záchvatů a Kelly, se již nemohla dále dívat na jeho utrpení. Rozhodla se pro Charlieho uspání. Události ale nakonec nabraly jiný směr.

Charlie v sobě našel poslední kousky sil a pár dní před svatbou se změnil k nepoznání. K překvapení všech nevěstu dokonce vyprovodil k oltáři. Cestu zpět už ale nezvládl a musela ho odnést sestra Kelly. To už nikdo z přítomných neskrýval své slzy.

„James a já jsme ho pak jenom hladili a říkali mu: Zvládl jsi to, kamaráde, zvládl jsi to,“ popisuje žena. Za týden pejska nechali utratit. Zemřel ale pokojně, obklopený milujícími lidmi.

24 důvodů, proč milovat podzim: Když se zamilujete na podzim, láska vydrží až do jara. V zimě se přece nebudete rozcházet

Články, které by tě mohly zajímat