Právě vysíláme

Elon Musk přiznal jedenácté dítě. Jde o syna s opět velmi podivným jménem

11. září 2023 12:03
Elon Musk přiznal jedenácté dítě. Jde o syna s opět velmi podivným jménem

Excentrický miliardář Elon Musk má hodně dětí. Nyní majitel společnosti SpaceX přiznal, že jich je dokonce o jedno navíc!

Boháč se o svých potomcích rozpovídal v autobiografické knize, kde přiznal, že má celkem 11 dětí. Poslední z dětí miliardář odtajnil až nyní a rovnou přiznal i jméno. Chlapečka, kterému rodiče říkají Tau Techno Mechanicus porodila kanadská zpěvačka Grimes. S ní má Elon Musk celkem tři děti, ovšem dvojice spolu již nežije. V roce 2020 umělkyně porodila syna jménem X Æ A-Xii. O rok později se prostřednictvím náhradní matky narodila dcera Exa Dark Sideræl Musk.

Soukromí život Elona Muska je opravdu pestrý a lehce matoucí. V listopadu 2021 se například miliardáři narodila dvojčata. Jejich matkou je manažerka společnosti Neuralink Shivon Zilis. Ta ovšem děti přivedla na svět díky dárcovství spermatu právě od Muska.

Elon má i devatenáctiletou transgender dceru Vivian. S ní ovšem nemá dobré vztahy a dívka se k němu nehlásí. Ve své autobiografické knize jí samotný Musk nazval „komunistkou, co si myslí, že všichni boháči jsou zlí.“

Články, které by tě mohly zajímat