Právě vysíláme

Jak je na tom Karel III., který bojuje s rakovinou? Po paláci kolují špatné zprávy

26. dubna 2024 13:51
Jak je na tom Karel III., který bojuje s rakovinou? Po paláci kolují špatné zprávy

Jak se daří britskému králi Karlovi III, který stejně jako jeho snacha Kate bojuje s rakovinou? V britských médiích se objevily informace, které nepředvídají dobré zprávy.

Poslední měsíce jsou pro královskou rodinu velmi náročné. Král Karel oznámil, že mu lékaři diagnostikovali rakovinu a stejnou zprávu větu přinesla i Kate, manželka Williama, které je teprve 42 let.

Po oznámení vážné nemoci se Karel III. i Kate odebrali do soukromí a odevzdali se do péče lékařů. O svém zdravotním stavu oba zarytě mlčí a nechtějí veřejnosti podávat žádné informace. V britských médiích se ovšem nyní objevila informace o králi, která ale není dobrá. Když totiž údajně přátelé krále hovoří o jeho stavu, shodují se na tom, že to není pozitivní. „Když jsme v posledních týdnech mluvili s přáteli krále o jeho zdraví, nejčastější odpovědí bylo ‚Není to dobré‘,“ uvedl Tom Sykes z Daily Beast. Královi je prý navíc opravdu špatně a jeho stav je horší než si sám dokáže připustit.

Ačkoliv je to prý předčasné, po stanovení diagnózy je stanoven i plán na pohřeb krále, který údajně nese název Operace Menai Bridge.

Články, které by tě mohly zajímat