Právě vysíláme

Sebevražda sestry ve 14 letech. Johanka ze Survivoru popsala smutnou rodinnou tragédii

7. června 2023 13:34
Sebevražda sestry ve 14 letech. Johanka ze Survivoru popsala smutnou rodinnou tragédii

Soutěžící Johana Fabišíková je pro mnoho lidí vítězkou reality show Survivor 2023, ačkoliv na první místo nedosáhla. Půvabná Slovenka na ostrově předvedla skvělou hru a málokdo ví, že i ona má za sebou těžkou životní zkušenost.

Johanka si získala sympatie velké většiny diváku a za vítězku jí měl i samotný moderátor Ondřej Novotný. Nakonec však titul získal soutěžící Tomáš Weimann, který možná porotu přesvědčil svým životním příběhem o ne příliš šťastném dětství. Velkou životní zkoušku má za sebou ovšem i Johana, která o ní ale před televizními kamerami nepromluvila.

Pro server Extra.cz Fabišíková přiznala, že její starší sestra spáchala před lety nečekaně sebevraždu. „Byla to taková náhlá, nečekaná ztráta pro celou rodinu. Byl to velký šok. Nikdo to nečekal. Dostávala jsem se z toho dlouho, nedá se s tím smířit,“ řekla Johanka a uvedla, že sestra se předávkovala léky. Stalo se to v době, kdy Fabišíkové bylo pouhých 14 let.

Velkou bolest a špatné vzpomínky už se ovšem Slovence podařily vytěsnit. „Je to období, které mám v mlze. Pamatuju si ten den, pár dní potom, pamatuju si pohřeb, momenty, kdy k nám přišla rodina. Ono to bylo tak silné, těžké a bolavé, že člověk vytěsňuje,“ dodala v rozhovoru. A proč se před televizními diváky s touto rodinnou tragédií nesvěřila. „Nechtěla jsem získávat sympatie přes lítost,” řekla.

Články, které by tě mohly zajímat