Právě vysíláme

Soud vyhověl Soukupovi. Agáta už nesmí dceru Rozárku ukazovat na instagramu

13. ledna 2024 9:10
Soud vyhověl Soukupovi. Agáta už nesmí dceru Rozárku ukazovat na instagramu

Agáta Hanychová dostala další stopku od svého bývalého přítele Jaromíra Soukupa. Tentokrát bohužel v neprospěch Agáty rozhodnul soud.

Agáta má tři děti se třemi tatínky, to už ale ostatně jistě víte. S bývalým manželem Jakubem Prachařem je Hanychová rozvedená a u dcery Mii soud nařídil střídavou péči. Nejstarší syn Kryšpín je pak ve výhradní péči Agáty, která si ovšem jeho biologického otce nečekaně vzala po Vánocích. Spory ohledně péče o nejmladší Rozárku jsou ovšem stále na pořadu dne. Jaromírovi Soukupovi se totiž nelíbí, jak často Agáta ukazuje holčičku na sociálních sítích a bývalou přítelkyni hnal k soudu. Ten nyní rozhodl, že Agáta už opravdu nesmí Rozárku na instagramu ukazovat.

„Tatínek Rozárky si to nepřeje a soud mu dal za pravdu. Jenom je škoda, že se na takových věcech nedokážeme domluvit a musíme vše řešit skrz právníky, protože si myslím, že nám oběma jde o blaho naši dcery a je právě v jejím zájmu, abychom se dokázali domluvit,“ řekl Hanychová pro server Extra.cz a i na instagramu se k celé věci vyjádřila. Tam uvedla, že zatímco by mohla být dcera v klidu doma s matkou, tráví čas na Tv Barrandov, kde její otce často pracuje. „Přišla mi navíc krásná věc, že nemůžu dávat Rózu na Instagram, protože by ji asi někdo viděl, i když byla na několika titulkách několika časopisů jejího tatínka,“ dodala.

Články, které by tě mohly zajímat