Právě vysíláme

Tereza Kerndlová vyděsila fanoušky. Má za sebou děsivou bouračku

7. května 2024 14:13
Tereza Kerndlová vyděsila fanoušky. Má za sebou děsivou bouračku

Tereza Kerndlová má za sebou děsivou autonehodu. Zpěvačku odvezla záchranná služba.

Tereza dlouhodobě žije se svým partnerem Reném ve Španělsku, momentálně je ovšem v České republice a pracuje na novém albu. Nyní ovšem na svých sociálních sítích vyděsila fanoušky. Tereza a její přítel totiž zažili autonehodu a zpěvačka skončila v péči záchranářů.

„Ahoj všichni MOJI, chci se s vámi podělit o přísloví, že !KDYŽ NEJDE O ŽIVOT, jde o 💩.‘ Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého 6. studiového alba a jeden takovýto pracovní přejezd nás málem stál život. Ale díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ napsala Tereza na instagram a ukázala zdemolované auto a  svoji fotografii s krčním límcem v sanitce.

Kerndlová je už naštěstí v pořádku a vychvaluje si péči a připravenost záchranářů: „Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony, a čtyři boční airbagy byly venku. Proto dávejte na sebe všichni VELKÝ POZOR! Chtěla bych strašně moc poděkovat za obrovskou profesionalitu a pomoc našemu integrovanému záchrannému systému ČR. Během chvilky se všichni o vše postarají za vás. Ještě jednou díky!“

Články, které by tě mohly zajímat