Právě vysíláme

Victoria’s Secret se vrací ke kořenům. Po neúspěchu s plnoštíhlými modelkami uspořádá opět slavnou přehlídku

16. května 2024 15:01
Victoria’s Secret se vrací ke kořenům. Po neúspěchu s plnoštíhlými modelkami uspořádá opět slavnou přehlídku

Staré časy jsou zpět. Po neúspěšném pokusu o diverzitu se opět uskuteční přehlídka Victoria’s Secret, na které vystoupí její andílci.

Legendární přehlídka luxusního prádla se konala každý rok a vždy se jednalo o prestižní událost. Na mole se objevovaly ty nejkrásnější modelky světa a přehlídla byla doplněna i o hudební show. V roce 2019 se ovšem s měnícím se světem rozhodla změnit i tato populární značka. Kritici totiž uváděli, že prádlo je téměř nedostupní pro ženy běžných tvarů. V kampaních se tedy začaly objevovat plus-size nebo trans modelky.

Přes vysoká očekávání ovšem kampaň neuspěla a tržby společnosti nadále klesaly. Nyní se tak značka vrací ke svým kořenům na podzim znovu uspořádá akci se supermodelkami, na kterou jsou fanoušci zvyklí. Datum přehlídky ještě uveřejněno nebylo. „Módní přehlídka Victoria’s Secret 2024 přinese přesně to, co si naši zákazníci žádají. Půvab, módu, zábavu, křídla, a to vše viděno moderní optikou, která odráží to, kým jsme dnes,“ uvedla společnost pro agenturu Reuters. V minulosti Victoria’s Secret zaměstnávala modelky jako Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner nebo Adrianu Limu a českou Karolínu Kurkovou.

Články, které by tě mohly zajímat