Právě vysíláme

FESTIVAL FANTAZIE

30. září 2010 16:46
FESTIVAL FANTAZIE

Chotěboř,od 27.10. – 31.10!

Akce se koná v Chotěboři od 27.10. – 31.10!

 

FESTIVAL FANTAZIE SPECIÁL (od 1999) nabízí skvělou a velmi pestrou zábavu příznivcům science-fiction a budoucnosti, fantasy a hororu, mytologie a historie, … Filmy a seriály; RPG, konzole, PC, deskové a karetní hry a turnaje; besedy, přednášky a soutěže; divadelní představení a koncerty; DDR i anime i další bohatý program po vzoru velkého letního FESTIVALU FANTAZIE.

Stargate, Star Trek, Star Wars, Battlestar Galactica, Červený trpaslík, Pán prstenů, Harry Potter, Stmívání: to je pouze zlomek nabídky programových linií a témat. Přijeďte za fantazií a fantastikou a odvezte si spoustu nezapomenutelných a neopakovatelných zážitků. Přihlaste se na místě nebo předem s výhodami. Naplánujte si doslova FANTASTICKÝ VÍKEND už teď!

Nový souběžný hororový festival Bloody Xmas Fest!

Festival BXM si klade za cíl seznámit diváka s tím nejzajímavějším z hororu a s ním související kulturou, pokud možno i z hororově netypických zemí a samozřejmě z Česka a Slovenska. Pro BXM jsme získali skvělé podmínky – využíváme zázemí jednoho z největších evropských festivalů fantastiky, Festivalu fantazie v Chotěboři. Jeho s BXM souběžně běžící podzimní FF Speciál nám jedním skokem umožní překonat dětské neduhy a vstoupit rovnou do pekla puberty. V neposlední řadě chceme být oslavou Halloweenu a alternativní zábavou a protijedem na tou dobou začínající předvánoční mánii.

Můžete se těšit na opravdový programový nářez. Hlavním hostem BXM 2010 je režisér, producent a herec Lloyd Kaufman, vedoucí legendárního filmového studia Troma.

Další informace na www.festivalfantazie.cz

Články, které by tě mohly zajímat