Právě vysíláme

Jedinečný DJ TIMMY TRUMPET poprvé v Praze na GRAVITY FESTIVALU!

24. srpna 2015 17:22
Jedinečný DJ TIMMY TRUMPET poprvé v Praze na GRAVITY FESTIVALU!

Australský DJ a instrumentalista Timmy Trumpet již 2. 10. 2015 rozezní hlavní stage druhého ročníku Gravity festivalu v obchodním centru Arkády Pankrác. Společně s ním zde vystoupí také Thomas Newson, Merk & Kremont, Redondo a mnoho dalších.

Timmy Trumpet, vlastním jménem Timhoty Jude Smith, začínal svou kariéru jako jazzový trumpetista, ale během posledních 10 let si úspěšně podmaňuje světovou EDM scénu. Timmy momentálně patří mezi nejpopulárnější DJe v Austrálii. Poslední tři Timmiho singly se umistily na prvních příčkách ve světových hudebních hitparádách. Oprávněně je také nazýván jako nejvytíženější australský DJ, Timmy totiž týdně absolvuje až 10 letů a za rok tak vystoupí na 200 různých akcích. 

[primitiveInlineYoutube ytid=“ofmzX1nI7SE“]

Svého prvního velkého úspěchu dosáhl Timmy už ve 13 letech kdy se stal vítězem v soutěži „Mladý hudebník“. Necelé dva roky poté se stal vedoucím sólovým trumpetistou australského „All-Star Stage Band“, se kterým pak absolvoval tour po Evropě. 

Timmy ale začal zjišťovat, že jazz pro něj není srdcovka, že potřebuje z hudby dostat víc energie a začal se věnovat elektronické taneční hudbě. Láska k trumpetě mu ovšem zůstala, proto ji zakomponoval nejen do své vlastní tvorby, ale i do svých DJ shows. Pokud máte rádi taneční hudbu a ještě jste neviděli DJe, který hraje ve svých setech živě na trumpetu, neměl by vám Timmy Trumpet na Gravity Festivalu utéct.

Vstupenky pořídíte v předprodeji za 399 Kč a VIP za 599 Kč.

Na místě budou vstupenky k dostání za 699 Kč a VIP za 899 Kč.

Více info na: www.facebook.com/GravityFestival

Články, které by tě mohly zajímat