Právě vysíláme

LEGENDY – Motoristická slavnost v Praze

24. dubna 2014 13:32
LEGENDY – Motoristická slavnost v Praze

Za dva měsíce je tu unikátní svátek pro fanoušky motorismu za účasti předních světových a českých jezdců, osobností a celebrit!

V Praze, v areálu bohnické psychistrické nemocnice se druhý červnový víkend uskuteční ojedinělá a v Čechách dosud nevídaná motoristická slavnost LEGENDY. Fandové sportovních automobilů, youngtimerů, veteránů, motocyklů, osobností okolo motorsportu a vůbec veškerého benzinem nasáklého dění nechť si do kalendáře poznamenají datum 14.-15. června 2014.

Prestižní motoristickou slavnost bude provázet nabitý doprovodný program, soutěže a vybraný catering. Veřejná akce pro všechny fanoušky motorismu za vstupné v předprodeji od 299 Kč!

a

Návštěvníci se mohou těšit na ojedinělou podívanou za účasti skutečných LEGEND. Z osobností jmenujme například Tomáše Engeho, jediného Čecha ve Formuli 1 s jeho otcem Břetislavem, Martina Prokopa, zastupujícího české barvy v šampionátu WRC, úřadujícího mistra ČR v rallye Václava Pecha či dvojnásobného světového šampiona v rallye Stiga Blomqvista nebo Ladislava Samohýla, majitele obří sbírky unikátních historických automobilů.

V nádherném prostředí anglického parku budou moci děti i dospělí potkat nejen živoucí osobnosti, ale také si zblízka vychutnat LEGENDY na čtyřech kolech v čele s unikátním Bugatti 35B, kterému budou dělat společnost další skvosty: soutěžní Audi Sport Quattro třídy B v originálním stavu, rallyové Lancie 037 B a Delta HF Integrale či Mini JCW S2000, okruhový Mercedes-Benz 300 SEL AMG přezdívaný „rudá svině“ nebo závodní speciály Alfa-Romeo 155 a BMW M3 z německého mistrovství DTM. Tyto a řadu dalších ostrých automobilů bude veřejnost obdivovat nejen staticky, ale také v plném nasazení na krátké exhibiční jízdě! V akci budou rovněž historické perly typu Mercedes-Benz 500K a 300SL Gullwing, Tatra MTX V8 či aktuálnější hvězdy supersportovního nebe: Bugatti Veyron, Ferrari ENZO, Jaguar XJ 220, Maseratti MC 12, Morgan Aero, Porsche 959, série vozů Porsche, Ferrari a Lamborghini doplněné přehlídkou oblíbených amerických sportovních aut. Těmto úžasným celkům budou sekundovat expozice automobilek, které se ukážou nejen s prezentacemi, ale i testovacími jízdami a zajímavými nabídkami.

Věřím, že úsilí, nadšení a vášeň se promítne do ducha slavnosti LEGENDY. Chci realizovat sen fanoušků o špičkové akci za účasti předních českých a světových jezdců a týmů, kteří svou vášen budou sdílet se svými fandy,“ dodává Lubor Kos, zakladatel společnosti LEGENDY.

Články, které by tě mohly zajímat