Právě vysíláme

ONE REPUBLIC & EDDIE STOILOW

22. března 2011 17:08
ONE REPUBLIC & EDDIE STOILOW

19. 4.

PRAŽSKÝ KONCERT ONE REPUBLIC ZAHÁJÍ EDDIE STOILOW

Již za necelý měsíc, přesně 19. dubna, rozezní prostory pražského klubu SaSaZu skupina ONE REPUBLIC a její megahit Apologize.

Skladba, která se v 16 zemích stala hitem č. 1 a s více než deseti tisícemi rotacemi za týden nejhranější písní v rádiích. Přes deset milionů downloadů z ní pak učinilo rovněž nejstahovanější a digitálně nejprodávanější skladbu dodnes a stejnojmenný videoklip na YouTube shlédlo přes 92 miliónů lidí.

One Republic založili v roce 2002 Ryan Tedder a kytarista Zach Filkins. Jejich sláva však stojí především na prvním jmenovaném – nevídaně talentovaném skladateli a producentovi Ryanu Tedderovi. Nositeli osmi nominací na Grammy, který má na svědomí nejen všechny hity One Republic (vedle výše zmíněné skladby Apologize i Stop And Stare, Say (All I Need) či All The Right Moves), ale také historicky nejhranější píseň v rádiích Bleeding Love v podání Leony Lewis, kterou překonal svůj vlastní rekord a z pomyslného radiového trůnu sesadil skladbu Apologize své domovské formace.

Vloni One Republic hostovali na turné u2 a na podzimní společné šňůře s Maroon 5 měli údajně zahájit přípravy třetího studiového alba, o kterém se proslýchá, že jej skupina vydá ještě letos.

„Jejich pražská zastávka je zahřívací show Prague City Festivalu a na koncertě budou k dispozici vstupenky na PCF do všech kategorii s 10% slevou. One Republic na právě probíhajícím tour podávají strhující vystoupení, která trvají cca 90 minut, což dodrží i v Praze,“ říká ředitel pořádající agentury PunxNotDead Borek Jiřík.

Večer zahájí pražská kapela Eddie Stoilow, která počátkem tohoto týdne uvedla na trh nové, v pořadí druhé, album OH MY GOD. „Tvorba One Republic se nám moc líbí, navíc je nám žánrově velmi blízká. Zahrát si před nimi je výzvou na kterou se opravdu těšíme,“ říká Honza Žampa, zpěvák Eddie Stoilow, kteří slibují do svého koncertního programu zařadit všechny své dosud nejúspěšnější singly Hey You, Floating či aktuální Frozen.

Posledních 400 vstupenek na koncert One Republic je k dostání v síti Ticketportal za 665,- Kč k stání. Pro velký zájem o VIP vstupenky, které se vyprodaly za necelé tři týdny, pořadatelé přidali ještě 30 ks Golden VIP. V ceně 2.590,- Kč jsou zahrnuty long drinky, vodka, whiskey, gin, tequila, pivo, víno, nealkoholické nápoje aj. v zóně umístěné nejblíže pódiu a vybavené separátními bary.

Více na www.ticketportal.cz, www.sasazu.com a www.punxnotdead.cz

ONE REPUBLIC – APOLOGIZE

ONE REPUBLIC – APOLOGIZE (TIMBALAND / ONE REPUBLIC)

ONE REPUBLIC – STOP AND STARE

EDDIE STOILOW – FROZEN

EDDIE STOILOW – HEY YOU

One RepublicEddie Stoilow

Články, které by tě mohly zajímat