Právě vysíláme

OTEVŘENÍ NIKE PRAGUE

24. února 2011 12:40
OTEVŘENÍ NIKE PRAGUE

Vlajková loď Nike v Praze

V týdnu od 28. 2. do 4. 3. V RANNÍ SHOW EVROPY 2 S IVOU VAVŘÍNOVOU A PAVLEM CEJNAREM (mezi 6.00-9.00) A V PÁSMU MAXXIMA MUZIKY PAVLA CEJNARA (15.00-18.00) BUDEME SOUTĚŽIT O VOUCHERY NA NÁKUP V HODNOTĚ5.000,- Kč!

————————–

NIKE PŘEDSTAVUJE NOVOU VLAJKOVOU LOĎ V ČESKÉ REPUBLICE

– NIKE PRAGUE –

V pátek 4. března 2011 se pro všechny milovníky sportovního oblečení otevřou dveře nejmodernějšího obchodu Nike ve střední Evropě. Nike v prostorách Slovanského domu otevře nový retailový koncept – Nike Prague.

Na více než 500metrech čtverečních prodejní plochy bude pro zákazníky připraven kompletní sortiment produktů pro fotbal, běh, trénink a tenis včetně široké nabídky oblečení a obuvi pro volný čas.

Každý zákazník najde v jednotlivých částech obchodu vždy kompletní nabídku produktů pro danou kategorii. Ve fotbalové části vám odborně vyškolený personál nabídne veškeré produkty určené pro tento sport – od kopaček přes spodní vrstvy, doplňky, fotbalové tréninkové oblečení až po repliky nejvýznamnějších světových týmů, jakými jsou FC Barcelona, Manchester United, národní tým Brazílie a zároveň nejvýznamnější tým české historie – AC Sparta Praha. V části určené pro vytrvalostní nebo silový trénink najdete opět všechny produkty na jednom místě – oblečení a obuv pro trénink včetně doplňků, navíc rozdělené na produkty pro ženy a muže. Každý zákazník tak najde v jedné části obchodu veškeré produkty pro svůj oblíbený sport, ať už se jedná  o trénink v posilovně, běh nebo procházku parkem.

Jedná se o unikátní koncept prodeje, který bude poprvé představen v České republice. Toto inovativní uspořádání obchodu vzniklo na základě výzkumů provedených Nike, které zjišťovaly přání, potřeby a představy zákazníků. Hlavním cílem a záměrem je nabídnout zákazníkům co nejširší a nejucelenější nabídku produktů v rámci jednotlivých sportovních kategorií.

Nový obchod Nike Prague nabídne kromě revolučního uspořádání také další speciální služby. Pro fotbalové hráče i fanoušky je připraven tzv. „Customization Corner“, který zákazníkům umožní upravit si vybrané styly podle vlastních představ. Všichni zájemci budou mít možnost nechat si potisknout dres svým jménem, oblíbeným číslem nebo vyšít si své iniciály na vybranou obuv. Pro běžce je připraven koutek s aktivní prezentací technologie Nike+, kde si budou moci online založit svůj vlastní běžecký profil v rámci běžecké komunity na www.nikerunning.com a zprovoznit svůj Nike+ SportBand nebo iPod Nano, Touch či iPhone. Pro všechny zákazníky je také připraven věrnostní program Nike Friends.

Nike Prague podporuje prostřednictvím vybraných produktů nadaci RED, jejímž cílem je boj proti AIDS v Africe (http://www.joinred.com). V obchodě si také budete moci zakoupit produkty nadace Lance Armstronga – Livestrong (http://www.livestrong.org).

Nike Prague bude oficiálně pro veřejnost otevřen v pátek 4. března 2011 a od 13.00 hodin bude pro zákazníky připraven bohatý program. Na místě zahrají známí DJs – DJ Robot a DJ Wich, vystoupí kapely jakou je PSH, Eddie Stoilow nebo slovenská Moje Reč a těšit se můžete také na vystoupení slovenské taneční skupiny SDA. Otevření nového obchodu se také zúčastní olympijská vítězka Bára Špotáková a hráči pražské Sparty, od kterých budete moci během dne získat podpis.

Další informace o novém obchodu Nike Prague a plánovaných aktivitách najdete na webových stránkách: www.nikeprague.cz

Kontakt:

Nike Prague

Slovanský dům, Na Příkopě 22, Praha 1

tel.: + 420 221 451 181

www.nikeprague.cz

Otevírací doba:

Denně 10.00 – 20.00

 

O historii a ikonách Nike se dozvíte ve speciální příloze

Články, které by tě mohly zajímat