Právě vysíláme

PRÁVĚ VYCHÁZÍ SOUNDTRACK K TRANSFORMERS 3

17. června 2011 12:17
PRÁVĚ VYCHÁZÍ SOUNDTRACK K TRANSFORMERS 3

TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON – THE ALBUM

Skvělý rockový soundtrack s hity od LINKIN PARK, PARAMORE, MY CHEMICAL ROMANCE, TAKING BACK SUNDAYS a dalších

Jak již bylo dříve oznámeno, nový singl LINKIN PARKIridescent” bude součástí nového filmu režiséra Michaela Baye –Transformers: Dark Of The Moon“.

Jde o novou verzi stejnojmenného songu z jejich aktuálního alba „A Thousand Suns“. Pokračuje tak jedna z nejúspěšnějších kombinací muziky a filmu. Linkin Park se objevili také v obou předchozích „Transformers“, když „What I’ve Done” z jedničky zaznamenalo přes 3 miliony downloadů jen v USA a „New Divide” z druhého „Transformers: Revenge Of The Fallen“ tam již překročilo dvoumilionovou hranici.

Obě písně bodovaly na 1. místě v americké Modern Rock Radio Chart a stejně tak patřily mezi nejhranější písně i v našich rádiích.

Michael Bay si byl po poslechu „Iridescent“ zcela jistý, že je to další trefa do černého. „První dva songy byly velké hity, tohle bude bezpochybně podobný případ”, pravil. Autor filmové hudby Steve Jablonsky k tomu dodal: „Michael a já velmi spoléháme na Linkin Park, mají totiž obrovský cit pro přenesení jejich muziky na široké plátno”. Joe Hahn z Linkin Park režíroval video k „Iridescent a jako režisér pořídil klip i pro předchozí „New Divide”.

Ale nejenom nový singl Linkin Park bude součástí „Transformers: Dark of the Moon“. Třetí pokračování proslulé série bude mít v kinech premiéru ve čtvrtek 30. června 2011. Před tím se objeví na trhu také soundtrack s písničkami použitými ve filmu i score se samotnou filmovou hudbou, jejíž autorem je Steve Jablonsky. Tradičně rockový soundtrack obsahuje z převážné většiny exkluzivní nahrávky a to jak novinky, tak i speciální dříve nevydané verze. Mimo již zmíněných Linkin Park se zde objeví také Paramore s čerstvou novinkou „Monster“ a dále Goo Goo Dolls, My Chemical Romance, Staind, Talking Back Sunday a další.

soundtrack k Transformers 3

Seznam skladeb na písňovém albu:
1. Linkin Park – Iridescent
2. Paramore – Monster
3. My Chemical Romance – The Only Hope For Me Is You
4. Taking Back Sunday – Faith
5. Staind – The Bottom
6. Art Of Dying – Get Thru This
7. Goo Goo Dolls – All That You Are
8. Theory Of A Deadman – Head Above Water
9. Black Veil Brides – Set The World On Fire
10. Skillet – Alive & Awake (Remix)
11. Mastodon – Just Got Paid
12. Beatsteaks – House On Fire

Pro více informací navštivte:
www.bontonfilm.cz/transformers-3.html
www.transformersmovie.com
www.linkinpark.com

Články, které by tě mohly zajímat