Právě vysíláme

Sedmá řada taneční soutěže STARDANCE začíná už tuto sobotu

15. října 2015 19:50
Sedmá řada taneční soutěže STARDANCE začíná už tuto sobotu

První díl můžeš sledovat od 20:00 na ČT 1 🙂

V sedmé řadě zatančí celebrity, které jsou známé díky svým profesím, které ve StarDance nikdy nebyly k vidění: lékařka, DJ, boxer, komik a další.

Čeká tě celkem 10 párů a 10 tanečních večerů. Těšit se můžeš na: Radek Banga + Tereza Bufková, Kateřina Cajthamlová + Petr Čadek, Kateřina Štumpfová + Leoš Mareš, Jitka Schneiderová + Marek Dědík, DJ Lucca + Michal Kurtiš, Lukáš Pavlásek + Lucka Hunčárová, Leona Machálková + Michal Necpál, Marie Doležalová + Marek Zelinka, Rostislav Osička + Romana Motlová a Marek Taclík + Martina Marková.

Mezi soutěžícími je i moderátor Evropy 2 Leoš Mareš. Budeme držet palce 🙂

1. díl

V prvním díle to soutěžící rozjedou se sexy tangem a nespoutanou sambou. V sobotu nikdo nevypadne, takže máš jistotu, že svého favoritu uvidíš i v dalším dílu. Další skvělou zprávou je, že dvojnásobný vítěz StarDance Jan Onder se objeví tentokrát v nové roli tanečního poradce. Už teď nacvičuje tradiční společnou choreografii všech tanečníků – profesionálů, která v sobotu 17. října zahájí sedmý ročník StarDance.

Porota

A porota? V té opět usednou Zdeněk Chlopčík, Jan Révai, Tatiana Drexler a Radek Balaš.

Program

V programu sedmé řady StarDance jsou připraveny i tematické večery – bude se tančit na českou hudbu (zazní tak slavné písně Karla Gotta, Marie Rottrové nebo Věry Špinarové), muzikálové melodie a hudbu Michaela Jacksona. Do soutěže budou také zařazeny nové tance: salsa a valčík a jeden z večerů bude také věnován charitě. StarDance spojí síly s Centrem Paraple – díky tomu bude jeden z tanečních večerů, během něhož žádný ze soutěžních párů nevypadne, věnován benefici pro Centrum Paraple a v porotě při tomto speciálním dílu zasedne pátý porotce – zakladatel Centra Paraple Zdeněk Svěrák.

Finále

Letos bude finále opravdu dramatické. Utkají se v něm totiž tři páry.

Novinka

Letos se bude tančit nejen na Barrandově, ale i na sociálních sítích. Pro fanoušky je připravena řada novinek. Tanečníci jsou vybaveni selfie tyčí s telefonem, odolnou kamerou, kterou se mohou natáčet i pod vodou, a náramky, které jim během tréninků měří puls, spálené kalorie, „utančenou“ vzdálenost a další hodnoty.

Více zde

Články, které by tě mohly zajímat