Právě vysíláme

SENSATION 2011

17. března 2011 10:33
SENSATION 2011

Line-up má Evropa 2 první!

SENSATION 2011 ČR OZNAMUJE LINE-UP!

V sobotu 28. května se Sensation vrací do pražské O2 Arény s další výpravnou show s podtitulem Celebrate Life.

Již 5. vydání největšího a nejslavnějšího tanečního eventu u nás představuje jména světových DJských hvězd, které provedou více než 16.000 návštěvníků cestou plnou nejlepší house music současnosti.

Zde je 9 jmen, která se již za dva a půl měsíce zapíší do historie další Sensation:

Mr. WHITE

Mr. White je bílou rezidentní tváří Sensation, která přináší nový zvuk turné Celebrate Life. Se zavedením Mr. Whitea, tak Sensation mohla vnést ryzí pocit z party. Mr. White je k nerozeznání v line-upu světových DJs. Jeho poselstvím je zpráva „Let´s just dance!“ a to je přesně to, co lze také slyšet v jeho podmanivých a rytmických tónech. Jeho zvuk se navrací zpátky ke kořenům houseové hudby, k hudbě, která slouží čistě k tanci. Používá méně „poppy“ prvků zatímco udržuje taneční parket ve varu. Ideální k zahájení noci plné oslav!

AN21 & MAX VANGELI

AN21 (Antoine) se objevil z ničeho nic v roce 2009 se dvěma velkými projekty se svým bratrem Stevem Angelem. Nyní v roce 2011 je mladý Švéd nominován jako „DJ objev“ na IDMAs (International Dance Music Awards) a byl jmenován jako jeden z „top 5 DJs, které musíte vidět v roce 2011“, následováno anketou Top 100 DJ.

Max Vangeli je jedním z nejžhavějších elektronických umělců roku 2010. Jeho produkce představuje remixy pro takové hvězdy, jako je Steve Angello, Gorillaz a Erick Morillo a jeho hudba je hrána světovými DJs po celém světě, jakými jsou Swedish House Mafia, DJ Tiësto a David Guetta abychom jmenovali alespoň některé.

Rok 2011 je nejbláznivějším rokem pro oba a jejich úspěšná spolupráce bude odměněna s vydáním nového alba "People Of The Night". Jejich partnerství vzalo elektronický hudební svět útokem a v Praze tomu nebude jinak. Připravte se, že AN21 a Max Vangeli vás vezmou na míle daleko.

SHARAM (Deep Dish)

Sharam Tayebi, jedna polovina respektovaného dua Deep Dish se dala v roce 2008 na sólovou dráhu, což za posledních několik let vedlo od jednoho úspěchu k druhému. Zdá se, že jako producent chrlí nikdy nekončící proud hitů všech tanečních parketů, zatímco jeho remixovou klientelu tvoří Michael Jackson, Madonna a Rolling Stones. Jeho práce byla vřele uznána a přinesla mu hned 2 ceny Grammy a udělala ho tak prvním ve svém odvětví, který tuto cenu získal.

Od vystupování před tisíci fanoušky na neslavném eventu Burning Man se dopracoval až na ty nejvlivnější eventy po celém světě. Puristé taneční hudby šílí z jeho hudebního výběru a techniky mixování, zatímco publikum uznává Sharama pro jeho oduševnělou taneční hudbu plnou výrazných vokálů. Takže Praho, připrav se na Sharama!

HARDWELL

Kluk, jež bere svou lásku k housové hudbě opravdu vážně se stává postupně krok za krokem vůdčí postavou mezi mladší generací DJs. Za posledních pár let, je Hardwellův talent uznáván v hudebním průmyslu jako něco nového, vzrušujícího a osvěžujícího, co se neustále vyvíjí se zřejmou a věčnou trvanlivostí. Jeho produkce a remixy se hrají po celém světě a jeho masivní spolupráce s DJ Tiëstem na skladbě „076“ dosáhla až na 1. místo v celkovém žebříčku předního tanečního portálu Beatport, a to do 5dnů po vydání.

Za DJským pultem Hardwell nikdy nezklame díky svým výjimečným technickým dovednostem, hudebnímu spektru a osobitosti, která mu dává možnost vyniknout. To vše přináší teď spolu se svými vystoupeními po celém světě. Je to tak čisté jako voda. Hardwell je novým klukem v ulici a je zde, aby zůstal.

FEDDE LE GRAND

Fedde Le Grand nenápadně přešel z mezinárodního hitparádového hitu „Put Your Hands Up for Detroit“ z roku 2006 k vytvoření pozice jednoho z předních DJs a pokračuje se svým talentem na tanečních parketech po celém světě. Se zdánlivě nikdy nekončící sérií hitparádových hitů a remixů a s jeho schopností hrát pro davy jako žádný jiný, je snadné pochopit proč Fedde Le Grand patří mezi ty nejoblíbenější. Připravte se na dunivé basy a ostré výšky, Fedde Le Grand Vám dodá vše a je připraven na Vás udeřit i pod střechou O2 Arény v Praze.

JORIS VOORN & 2000 AND ONE

Joris Voorn & 2000 And One byli jedním z opravdových vrcholů na premiéře „Celebrate Life“ v Amsterdamské aréně v červenci minulého roku a rychle si získali srdce návštěvníků Sensation po celém světě. Set za setem, tito kluci ví i nadále jak ohromit dav svým typickým rukopisem, který je čistou směsicí housové hudby, navýšené o trochu funku, tech housu a groove tónů, které dokážou pořádně zatřást s tanečním parketem. Z Amsterdamu do Kodaně, Düsseldorfu, Hasseltu a do Prahy. Přesuňte se za průkopnickým vystoupením těchto rezidentů oslavy života, která vás provede přes hranice elektronické hudby s vysoce energickou atmosférou.

Hosted by MC GEE
Jediný a nenapodobitelný… MC Gee! Hlas, který vnáší duch každé Sensation bude přítomen i v Praze!

Sensation 2011: Celebrate Life

  • sobota 28. května 2011
  • O2 Aréna, Praha
  • 21.30 – 06.00 hodin

Line-up:

  • Mr. White
  • AN21 & Max Vangeli
  • Sharam (Deep Dish)
  • Hardwell
  • Fedde Le Grand
  • Joris Voorn & 2000 And One
  • Hosted by MC Gee

Další informace na FB Sensation-Celebrate Life Prague 2011, na www.sensation.com a www.unitedmusic.cz

Celebrate Life

Články, které by tě mohly zajímat