Právě vysíláme

SLÁVA! Game of Thrones přišla o největšího křiváka

22. června 2016 11:10
SLÁVA! Game of Thrones přišla o největšího křiváka

Před pár dny vyšel další očekávaný, v pořadí již devátý díl 6. série oblíbeného seriálu Game of Thrones. Příznivcům tohoto dramatického nadpozemského příběhu o sedmi královstvích se splnil sen: tyran Ramsay Bolton byl konečně zabit, a to docela brutálním způsobem.

Další díl fantasy seriálu nese název Bitva bastardů a jak již samotný titulek napovídá, dojde ke krvavému střetu dvou velmi silných vůdců. Tentokrát se tváří v tvář srazil znovuzrozený člen Noční hlídky Jon Sníh se sadistou Ramsay Boltonem a fanoušci série si mohou plácnout. Ramsay Bolton nakonec padnul v nemilost sourozencům Jonovi a Sanse, kteří jej bez slitování předhodili jeho hladovým a rozzuřeným psům.

Ačkoliv byla vražda provedena velmi brutálním a krvavým stylem, milovníci seriálu si Ramsayho utrpení jistě vychutnali a jak říká režisér Miguel Sapochnik, čekání se vyplatilo.

,,Ramsay musel zemřít bolestivě. To je to, co si publikum dlouho přálo a na co čekalo. Za všechny ty spáchané nechutnosti, jichž se Ramsay dopustil, pro něj sice nebyla žádná smrt dost zasloužená, ale myslím, že jsme se ke spravedlivé odplatě přiblížili velmi blízko,” vysvětluje Sapochnik.

15 chuťovek, které byste měli vědět o Kitu Haringtonovi. Také vám připadá v roli Johna Snowa neodolatelný?

Články, které by tě mohly zajímat