Právě vysíláme

Smršť pecek – to jsou HITY MILÉNIA Evropy 2 pro tento týden

3. června 2016 13:15
Smršť pecek – to jsou HITY MILÉNIA Evropy 2 pro tento týden

Hity milénia jsou tento týden více než peckový! Uznej, že Lunetic se songem Ať je hudba tvůj lék je prostě TOP :))

Chris Brown – Run It!

Run It!, je debutovým singlem amerického RnB zpěváka, rappera, tanečníka a herce Chrise Browna. Díky tomuto hitu vyhrál zpěvák cenu MTV Video Music Award pro nejlepšího nového umělce.

Atomic Kitten – Whole Again

Atomic Kitten je britská dívčí skupina z Liverpoolu, která svými songy roztančila nejedno pódium. Za svůj hit Whole Again, vydaným roku 2000, si holky převzaly několik ocenění, mezi které patří i cena BRIT Award za nejlepší britský singl či Echo Award za mezinárodní singl roku.

Ruslana – Wild Dances

Tato ukrajinská popová zpěvačka se na hudební scénu dostala díky vítězství v soutěži Eurovision Song Contest. A právě skladba Wild Dances ji k tomu nejenom dopomohla, ale stala se zároveň i celosvětovým hitem.

B. O. B. feat. Bruno Mars – Nothin‘ On You

Spojení těchto dvou amerických interpretů v jedné skladbě dopadlo víc než dobře. Jejich společný hit Nothin‘ On You vyšel roku 2010, byl nominován na cenu Grammy za nahrávku roku, vyhrál řadu ocenění a stal se zkrátka songem, který nikdy neomrzí.

Lunetic – Ať je hudba tvůj lék

Ať je hudba tvůj lék a každý z nás, ať má muziku svou, muziku svou… Joo tenhle hit české popové skupiny Lunetic zná snad každý Čech, kterému je víc než dvacet. Název skupiny je odvozen z anglického slova lunatic, což znamená šílenci, blázni. Celkem dobrý ne?

Články, které by tě mohly zajímat