Právě vysíláme

SUPERSTAR ŽIVĚ!

18. března 2011 12:39
SUPERSTAR ŽIVĚ!

Již tuto sobotu!

LIVE přenosy SuperStar již tento víkend!

Čtyřiadvacítku semifinalistů druhé řady pěvecké show Česko Slovenská SuperStar čeká
o tomto víkendu první pěvecké vystoupení LIVE! Během sobotního semifinálového kola bude o divácké SMS hlasy bojovat dvanáctka dívek, v neděli pak dvanáctka chlapců. V pondělí budeme svědky napínavého Rozhodnutí!

Přímé přenosy semifinálových kol druhé řady Česko Slovenské SuperStar jsou za dveřmi! Už tuto sobotu 19. března 2011 zazpívá poprvé naživo dvanáct okouzlujících dívek, v neděli 20. března 2011 pak dvanáctka sympatických chlapců. I když už teď je jasné, že pěvecké výkony soutěžících budou přímo excelentní, na místě bude přítomna samozřejmě také čtveřice hvězdných porotců Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Paľo Habera a Rytmus.

O jejich postupu v soutěži však rozhodovat nebudou, pěvecké výkony soutěžících budou pouze komentovat a hodnotit. O tom, kdo ze 24 adeptů na SuperStar postoupí do dalšího kola, rozhodnou počínaje tímto víkendem výhradně diváci svými SMS hlasy! Kteří ze semifinalistů sklidí u diváků největší ohlas, který jim zaručí postup, se dozvíme už v pondělí 21. března 2011 během Rozhodnutí, kdy se rozloučíme s první čtveřicí soutěžících. Semifinalistům tento víkend začínají horké chvilky!

Pro všechny fanoušky, kteří chtějí zažít nezapomenutelnou atmosféru přímých LIVE přenosů Česko Slovenské SuperStar na vlastní kůži, jsou k dispozici vstupenky na natáčení na internetových stránkách projektu www.superstar.tv.

Sobota 19. března 2011 od 20 hodin – 1. semifinálový večer

Neděle 20. března 2011 od 20 hodin – 2. semifinálový večer

Pondělí 21. března 2011 od 20 hodin – Rozhodnutí

Na vítěze druhé řady Česko Slovenská SuperStar, úspěšné pěvecké soutěže, společné pro obě naše republiky, čeká kromě titulu Vítěz druhé řady Česko Slovenská SuperStar také kontrakt v hodnotě 100.000 Eur.

Více na www.superstar.tv a www.facebook.com/superstarnova

Články, které by tě mohly zajímat