Právě vysíláme

UNDERWORLD V PRAZE

29. června 2011 18:57
UNDERWORLD V PRAZE

6. 7. SaSaZu Praha

Kultovní elektronická formace UNDERWORLD přilétá do Prahy, aby spolu s pražskou skupinou Cartonnage a DJem Johnem Culterem rozjela „vesmírnou“ party ve vyhlášeném sci-fi klubu SaSaZu. Vydejte se s nimi na výlet do 22. století, nyní za last minute cenu 1+1, kdy k jedné zakoupené vstupence získáte druhou zdarma! Platí do vyprodání zásob.

Underworld 6. 7. 2011

Večer zahájí se svojí proslulou audio-vizuální show electro-popové duo CARTONNAGE, jehož tvorba v minulosti zaujala i Mobyho. Skupina na sebe poprvé strhla pozornost médií i posluchačů v roce 2008 albem „Curiously Connected“, za které získala cenu časopisu Filter a byla nominována na ceny Anděl i Óčko TV. Jejich koncertní program v SaSaZu už ale bude tepat převážně v rytmu žhavé, kritikou vysoce ceněné, novinky „I’m Not Your Computer“, která vyšla v závěru května 2011.

Kolem 22:30 ovládnou pódium hlavní hvězdy večera – pánové Karl Hyde a Rick Smith z UNDERWORLD. Skupina, která patří mezi fenomény elektronické hudby a na této scéně nepřetržitě boduje od roku 1996, kdy se vyšvihla do čela hitparádových žebříčků s megahitem „Born.Slippy.NUXX“ z revolučního filmu Dannyho Boyla – Trainspotting. Svému početnému českému publiku, které na jejich vystoupení pělo chválu již nejednou, nabídnou Underworld průřez celou svoji dosavadní kariérou i aktuální album „Barking“.

Na Underworld plynule naváže a v divoké jízdě bude pokračovat DJ JOHN CULTER, který bude udávat tempo tanečnímu parketu v exkluzivním tříhodinovém setu. John Culter patří aktuálně mezi nejžádanější české housové DJe. Pravidelně vystupuje na největších tanečních festivalech a opakovaně po boku světových hvězd jakými jsou Tiësto, Axwell, Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Sidney Samson, TV Rock a další. Od roku 2004 je také rezidentem největší evropské klubové tour SEXAPPEAL.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal. Standardní za 890,- Kč, nyní však ve speciální last minute akci 1+1, kdy k jednomu zakoupenému lístku dostanete druhý zdarma. Pozor, platí jen do vyprodání zásob.

Vstupné do VIP sektoru zůstává neměnné, za 2.990,- Kč si můžete dopřát komfort vlastních barů, nejlepší výhled na pódium a nealko, pivo, víno a long drinky do půlnoci zdarma. Na VIP vstupenky se akce 1+1 nevztahuje.

Více na: www.ticketportal.cz, www.sasazu.com a www.punxnotdead.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat